Vah Türkiyem vah….

Hainler işi iyice azıttı.Terör kabusu ülkeyi adeta yaşanmaz hale getirdi.Her gün 5-10 şehidimiz var. Buna yürek dayanır mı?
Gencecik vatan evlatları; birer birer kahpece, haince, kalleşçe katledilerek bağrımızdan koparılıyor. Analar, babalar gencecik evlatlarını sessizce toprağa verirlerken bir kez daha yıkılıyorlar yeniden.
Son bir yılda 540’ı asker ve polis, 500’e yakını da sivil vatandaş olmak üzere 1000’in üzerinde insanımız toprağa verilirken bu ülkeyi 14 yıldır yönettiğini sananlar ne yapıyor ülkeyi yangın yerine çeviren bu terör karşısında?
Bol bol nutuk atıyorlar. “Yok terörün belini kıracağız, yok vatan sağ olsun, yok bu oyuna gelmeyeceğiz, yok dimdik ayaktayız, yok devletimiz güçlüdür, yok kanları yerde kalmayacak, yok inlerine gireceğiz, yok bunlar bizi kıskanan dış güçlerin işi” diye.
Hele bir de Cumhurbaşkanımız var ki, Allah vergisi hitabet gücüyle konuştukça sadece milleti değil koskoca Genel Kurmay Başkanını bile ağlatabiliyor.
İnsan bazen kendinden bile şüphe eder duruma düşüyor. Yoksa bu terörün sebebi ben miyim diye kendini sorguluyor…
Bu ve buna benzer beylik laflarla terörün önlenemeyeceğini kundaktaki bebek, sokaktaki vatandaş dahi bunlardan iyi biliyor da bunlar bu işin ciddiyetini hala niye kavrayamıyorlar anlamak mümkün değil.
Beylerin derdi başka. Birisi Başkanlık peşinde, diğeri ise kendisinden önce o koltukta oturan şahsın “hem de milletin iradesiyle” Bizans oyunlarına bile taş çıkartan bir operasyonla altından koltuğu çekip Sarayın aleni desteğiyle oturduğu Başbakanlık koltuğunu aynı şekilde kaptırmamanın telaşı içinde.
TBMM’ne gelince, onlar dokunulmazlıkları kaldırınca Terör biter rüyasından hala uyanamadılar.
Muhalefeti zaten sormayın varlıklarıyla yoklukları arasında zaten bir fark yok. Koltuğu rakiplerine kaptırmamanın derdindeler.
Vah Türkiyem vah….

NOT:Müjdeler olsun sonunda ülkeyi yaşanmaz hale getiren hain, kalleş PKK terörünün suçlusu bulundu. Suçlu 14 yıldır ülkeyi tek başına yöneten, Çözüm süreci adıyla PKK ile masaya oturan AKP iktidarı ya da alenen PKK’yı desteklemekten çekinmeyen HDP değilmiş. Suçlu sıkı durun ve arkanıza yaslanın açıklıyorum. Suçlu bir avuç soytarı tarafından şehit cenazesinde üstüne boş kurşun atılan ve şehit cenazelerine katılması istenmeyen Kemal Kılıçdaroğlu…imiş. Oh be desenize sonunda ülkeye huzur geliyor.
Demek ki yeni Başbakan boşuna ilk işim Terörün kökünü kazıyacağım dememiş…