Harun Kolçak yoğun bakımda

Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı
Pop müzik şarkıcısı Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı. Sanatçının yakın arkadaşının yaptığı açıklamaya göre ortada ölümcül bir durum olmadığı belirtildi.

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Harun Kolçak’tan üzücü haber geldi. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören ünlü sanatçının bu rahatsızlığı yeniden nüksetti. Kaldığı evde durumu ağırlaşan Kolçak, sabah saatlerinde Şişli Etfal hastanesine oradan da Maslak Acıbadem hastanesine kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre sanatçının yoğun bakımda tutulduğu fakat çok ciddi bir durumun olmadığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamayı yapan sanatçının yakın arkadaşı Sibel Bekenli oldu. Dün gece durumunun ağırlaştığını ifade eden Bekenli şöyle dedi: “Dün gece durumu ağırlaştı. Sabah 6’da da Şişli Etfal’e götürdük fakat doktorunun bilgisi dahilinde buraya (Maslak Acıbadem) hastanesine getirdik. Yoğun bakımda fakat ölümcül bir durum yok ortada. Önceden ameliyat oldu ve maalesef yeniden nüksetti rahatsızlığı. Kullandığı ilaçlar ağır ve biraz da yaşı var tabii. Bu nedenle durumu ağırlaştı fakat ölümcül bir durum yok. Babası Eşref Bey 93 yaşında ve çok yaşlı, ortada çok ciddi bir durum da olmadığı için buraya gelmedi. Saat başı ona bilgi veriyoruz” dedi.
Türk sinemasının efsane oyuncularından olan Eşref Kolçak, ‘Eşimi kaybettiğimden beri tutunacak tek dalım oğlum kaldı. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi. Ünlü sanatçının 2010 yılından bu yana prostat kanseri tedavisi gördüğü belirtildi.
Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Kolçak’ın durumuyla ilgili son projelerinde beraber çalıştıkları yapım şirketi bir açıklama yaptı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“25. sanat yılı projesi için birlikte çalışmaya başladığımız değerli sanatçı abimiz Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği rahatsızlıktan dolayı dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin bir parçası olarak ciddi bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kendisine acil şifalar diliyor,bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sosyal medya yazılarından daha sağlıklı bilgilendirme için lütfen bizimle temasa geçiniz.