Ispanya’ya farklı yenildik,Başımız önde bitirdik:3-0

Büyük umutlarla gittiğimiz Fransa’dan eli boş dönüyoruz. İspanya, Türkiye’yi 3-0 mağlup etti ve daha son maçımızı bile oynamadan kupaya veda ettik.

Allianz Riviera’da oynanan mücadelede İspanya’ya galibiyeti getiren golleri 34. ve 48. dakikalarda Morata ve 37. dakikada Nolito kaydetti. Bu sonucun ardından İspanya puanını 6’ya çıkartırken Türkiye şampiyonada henüz puan ve golle tanışamadı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI!
34. dakikada İspanya mücadelede öne geçti. Nolito’nun soldan ortasında Mehmet Topal’ı geçen topa altıpas gerisinde iyi yükselen Morata, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.
37. dakikada İspanya farkı 2’ye çıkardı. Fabregas’ın savunma arkasına gönderdiği topu Mehmet Topal kafayla uzaklaştırmak istese de başarılı olamadı. Ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya meşin yuvarlağı önünde bulan Nolito, yerden bir vuruşla kaleci Volkan Babacan’ın sağından topu filelerle buluşturdu: 2-0.
İspanya’ya galibiyeti getiren golleri 34. ve 48. dakikalarda Morata ve 37. dakikada Nolito kaydetti. Bu sonucun ardından İspanya puanını 6’ya çıkartırken Türkiye şampiyonada henüz puan ve golle tanışamadı.