PINK MARTINI AVRUPA TURNESİ KAPSAMINDA 17 TEMMUZ İSTANBUL’DA

PINK MARTINI AVRUPA TURNESİ KAPSAMINDA 17 TEMMUZ İSTANBUL, 19 TEMMUZ BODRUM VE 21 TEMMUZ’DA KUZEY KIBRIS’TA!

17 TEMMUZ İSTANBUL HARBİYE AÇIKHAVA TİYATROSU
19 TEMMUZ BODRUM XUMA
21 TEMMUZ 20.ULUSLARASI GAZİMAĞUSA KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ – SALAMİS ANTİK TİYATRO

“Sympathique”, “Hang on Little Tomato”, “Hey Eugene!”, “Splendor in the Grass“, “Joy to the World“, “1969“, “A Retrospective“, “Get Happy” ve “Dream A Little Dream” albümleri ile Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan, her albümü ile altın ve platin plak kazanan Pink Martini yepyeni albümlerini kayıt ederken , Avrupa turnesi kapsamında Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta ki hayranlarıyla buluşmaya geliyor.

Get Happy albümlerinde ‘Quizas Quizas Quizas’ , ‘Sway’ , ‘Smile’ gibi unutulmaz eserleri yorumlayan grup, Türk sevenlerine de büyük bir sürpriz yaparak ‘Get Happy” albümünde ‘Üsküdar’ şarkısına yer verdi. 2012 yılında Belkıs Özener ile Aşkın Bahardı şarkısını birlikte yorumlayan Pink Martini son olarak Von Trapps ile “Dream a little dream” albümünü kaydetti ve Neşeli Günler filmiyle meşhur olan Captain ve Maria Von Trapp’ın gerçek torunlarının da yer aldığı, 8. stüdyo albümlerini yayınladı.
Kendilerini “Dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirip, modern bir formda sunan müzik arkeologları” şeklinde tarif eden topluluğun şarkıları The West Wing’den Desperate Houseviwes’a kadar birçok dizi ve filmde de yer buldu.

Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, Storm Large’ın sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile 17 Temmuz İstanbul, 19 Temmuz Bodrum ve 21 Temmuz’da Kuzey Kıbrıs’ta hayranlarıyla buluşacak.