Tepkiler Fatih Terim ve Arda’ya !

Ispanya’ya 3-0 yenilmemiz üzerine Fatih Terim ve Arda başta olmak üzere futbolculara büyük tepki yağdı.Özellikle yanlış kadroyu sahaya sürmek ve futbolcuları yanlış yerde oynatmakla eleştirilen Fatih Terim’den sonra en büyük tepkiyi de oynadığı iki maçta da sahada adeta gezinen ve bir varlık gösteremeyen Arda aldı.
Fatih Terim’den olay açıklama:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kötü futbolun sergilendiği 3-0’lık İspanya yenilgisi sonrasında sert mesaj verdi!

EURO 2016’da oynadığı iki maçta da puan alamayan ve gol ataman A Milli Takım’da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3-0’lık İspanya yenilgisi sonrasında TRT’de açıklamalarda bulundu.
Terim üzgün olduğunu belirtirken, takımın çabuk vazgeçtiğini ve bu sonuç sonrasında ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.
Fatih Terim’in sözleri şöyle;
“Bugünkü sonuç bırakan ve vazgeçen bir milli takım ortaya koydu maalesef. Pes eden, bırakan ve vazgeçen… Ne bugün ne de başka zaman bunu kabul edeceğimi kimse düşünmesin. Gereğini yapacağımdan da kimse şüphe duymasın. Gereceği neyse yapacağız. Son maçımızı Çek Cumhuriyeti ile oynayacağız. Bizi sevenler destek ve dularını esirgemesinler…
Samimiyetle herkesin üzgün olduğumu bilmesini isterim. Ama vazgeçen ve kabul eden bir adam değilim. Ancak böyle bir sonucun ne gerektirdiğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
Arda Turan’a yapılan tepkiler hoş değil. Birçok şeyi gözden geçirmemiz gerekiyor. Daha sakin, daha olgun…”