MONICA MOLINA 23 AĞUSTOS’TA BODRUM’DA!

AŞK ŞARKILARININ BÜYÜLÜ SESİ MONICA MOLINA KARİYERİNİN EN ÖZEL VE YEPYENİ ŞARKILARININ SENFONİK DÜZENLEMELERİ İLE DÜNYADA İLK KEZ 12.ULUSLARARASI D-MARİN KLASİK MÜZİK FESTİVALİ KAPSAMINDA 23 AĞUSTOS’TA BODRUM’DA!

Yurdumuza gelen yüzlerce şarkıcı arasında bizlerle gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye’yi öve öve bitiremeyen İspanyol diva Monica Molina, çıkardığı tüm albümleri ile Türkiye’de büyük satış rakamlarına ulaşmaya devam ediyor.

​Biletleri haftalar öncesi tükenen konserleriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yıldız, İspanya’nın efsanevi şarkıcısı babası Antonio Molina’nın en önemli şarkılarını yeniden yorumladığı Mar Blanca albümden sonra şu sıralar stüdyoda kaydettiği albümünü piyasaya çıkarmadan önce muhteşem bir proje ile Türkiye’de! Aşk dolu şarkıları, yumuşacık sesi ve tüm zarafetiyle Monica Molina kariyerinin en özel ve yepyeni şarkılarını senfoni orkestrası eşliğinde dünyada ilk kez 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali kapsamında 23 Ağustos’ta Bodrum’da seslendirecek. Monica Molina’nın senfonik orkestra konserini Tony Cuenca yönetecek.

Monica Molina’nın şu ana kadar gerçekleştirdiği onlarca röportajda sürekli sorulan “Neden Türkiye sizin için önemli? “ sorusuna verdiği cevap ise çok açık: “Ben Türkiye’yi, Türkler beni çok seviyor… Orada olmak nefes almak bile ayrıcalık.”

23 AĞUSTOS 2016 – D-MARIN TURGUT REİS – 21:00