ÇAKALLARLA DANS 4

MACERA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR!!!

ÇAKALLARLA DANS 4

EKİBİ BASINLA BULUŞTU…

“Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve kadroya yeni katılan Hande Katipoğlu ile çekimlerine başlayan ‘‘Çakallarla Dans 4’’ sette basın mensuplarını ağırladı.

Ayağındaki ayakkabıları için çanta benzetmesi yapan Şevket Çoruh ‘‘Mobilyalı ayakkabı normalde görsem kaçarım’’ diyerek herkesi güldürdü. Akabinde ‘‘4 filmden sonra, bir 6 tane daha oynarım. 10.su çekilir sonra yeter…Çok eğlendiğimizi ve seyirciyi de çok eğlendireceğimizi söyleyebilirim’’ dedi.

Yönetmen Murat Şeker ‘‘2 yılda bir ‘Çakallarla Dans’ serisi 4. Süyle devam ediyor. Aynı kadro sapasağlam buradayız. Senaryomuz serinin en iyisi oldu. 2 Aralık’ta seyirciyi kahkaha tufanı bekliyor’’ dedi.

İlker Ayrık‘‘ Çakallar ekibi olarak çok eğleniyoruz. İnşallah bu eğlence salonlarda da taşar… Hava sıcak ama set çok keyifli…’’ dedi.

Timur Acar ‘‘Ekip süper güzel bir komedi seyirciyi bekliyor’’ dedi. Basın mensuplarının yeni evlenen Timur Acar’a ‘Balayınız yarıda kaldı. Siteminiz var mı?’ sorusuna ‘Balayımı yaptım. Sitemim yok’ derken yüzünü buruşturması gözlerden kaçmadı.

Murat Akkoyunlu ‘‘Serinin en komik senaryosu 4. oldu. Çok eğleniyoruz çekimlerde’’ dedi.

Sarı saçları ve abartılı takılarıyla dikkat çeken Didem Balçın ‘‘Zengin görünüyorum evet, Murat Şeker setinde herşey gerçek…Tırnaklarım bile altın kaplama’’ diyerek espiri yaptı.

Hakan Bilgin ‘‘Bir yıldır çocuklar gibi heyecanla senaryonun bitmesini bekliyorduk koşa koşa geldik. Eski dostlar buluştu’’ dedi.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği sinema filminde macera kaldığı yerden devam ediyor…

Çakallar Dans 4 filmi konusu:

Muhasebeci Servet (İlker Ayrık), Kayınço Gökhan (Şevket Çoruh), Köfte Necmi (Timur Acar) ve Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu)…

Kahramanlarımız hayat tarafından fakirlikle terbiye edilirken, maddi imkansızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır.

Günün birinde Berber Hüseyin abi, elinde bir ’’Harita’’ ile çıkagelir. Almanya ’daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız, yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne’ye doğru yola çıkarlar.

Gerçekten gömü var mıdır?

Fakirlikten kurtulup zengin olacaklar mıdır?

Çakallık yapmadan para kazanmak mümkün müdür?

Ve olaylar gelişir…

KARAKTERLER VE OYUNCULAR:

ŞEVKET ÇORUH KAYINÇO GÖKHAN

İLKER AYRIK MUHASEBECİ SERVET

TİMUR ACAR KÖFTE NECMİ

MURAT AKKOYUNLU DEL PİERO HİKMET

DİDEM BALÇIN FATMA

HAKAN BİLGİN HÜSEYİN ABİ

HANDE KATİPOĞLU TAVŞAN ZEYNEP

TİM SEYFİ BURÇ ASLAN

CEYHUN YILMAZ ADEM ABİ

DERYA ŞENSOY MİHRİBAN

FİLMİN KÜNYESİ :

YAPIMCI : SUGARWORKZ & TAFF

YÖNETMEN : MURAT ŞEKER

SENARYO : ALİ TANRIVERDİ & MURAT ŞEKER

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ : BÜLENT ÖZER

GENEL KOORDİNATÖR : HÜLYA ŞEKER

YÜRÜTÜCÜ YAPIMCI : BARIŞ AYAZTAŞ

EDİTÖR : LEVENT ÇELEBİ

MÜZİK : SERHAT ERSÖZ

KOSTÜM SORUMLUSU : EFTAL SAYIN

SANAT YÖNETMENİ : CANSU TÜRKELİ

SES TEKNİSYENİ : ONUR YAVUZ

IŞIK ŞEFİ : FERAMUZ TUNA