”ŞİMDİ DE 14 AĞUSTOS’İLE MİLLETİ TEHDİT ETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bugün 14 Ağustos değerlendirmesi geldi. Erdoğan, “Yaşananlardan ders almadıkları gibi “Şu günü, bekleyin bu günü bekleyin” diyorlar. Milleti tehdit etmeye çalışıyorlar. Ne diyorlar “14 Ağustos’u bekleyin”. Biz namert değiliz mertiz mert… Biz seferle emrolunduk. Zaferle değil. Zafer hakimler hakimi olan Allah’a aittir. Biz şu anda seferdeyiz. Alçaklık bir karakter meselesidir. Milletimiz onların boylarının ölçüsü ölçü” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ’14 Ağustos’la ilgili açıklama geldi. Erdoğan şöyle konuştu:

“Bu yapının her okulu her dersanesi bir terör yuvasıdır. Bu adamlar katildir, riyakardır, sinsidir, hırsızdır, gaspçıdır, haindir, maşadır, fasıktır.

MİLLETİ TEHDİT ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Pensilvanya’daki üst akıl değil ha… O kadar kafası çalışmaz. Üst akıl başka… Bu ihanet şebekesinin arkasında durmak için aşklı imanı vicdanı olan bir kişinin nasıl sebebi olabilir? Yaşananlardan ders almadıkları gibi “şu günü, bekleyin bu günü bekleyin” diyorlar. Milleti tehdit etmeye çalışıyorlar.

ŞİMDİ DE 14 AĞUSTOS’U BEKLEYİN DİYORLAR

Ne diyorlar “14 Ağustos’u bekleyin”. Biz namert değiliz mertiz mert… Biz seferle emrolunduk. Zaferle değil. Zafer hakimler hakimi olan Allah’a aittir. Biz şu anda seferdeyiz. Alçaklık bir karakter meselesidir. Zaman ve mekan sınırı taşımaz. Şahsiyetiniz kirlendiyse yılın 365 günü ihanetinizi dışa vurabilirsiniz.

Attıkları her adım onları içinde bulundukları fosseptik çukurunda aşağı çekiyor ve çekmeye devam edecek.

Milletimiz onların boylarının ölçüsünü ölçtü. Ölçtük, boyları ne kadar belli. Şairin dediği gibi ‘Kaderin üstünde kader’, onlar için hükmünü verdi. Artık ne yapsalar, ne söyleseler boş. Biz önlemlerimizi almaya mutlaka devam edeceğiz.”