”Kıyafetini beğenmediğiniz kadını dövmek serbest!!

İstanbul Çekmeköy’de, belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi’yi darbettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan ve tutuklu yargılanan sanık Abdullah Çakıroğlu’nun tahliyesine karar verildi. Anadolu 40. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Çakıroğlu ve şikayetçi Terzi ile taraf avukatları katıldı. Mahkeme, sanık Abdullah Çakıroğlu’nun tahliyesine hükmetti. Çakıroğlu’nun başka suçtan tutuklu değilse salıverilmesine karar veren hakim, duruşmayı erteledi. Bu arada, sanığın tahliye kararının ardından Ayşegül Terzi sinir krizi geçirdi.

HAKİM: BAŞKA BİR GİRİŞİMDE BULUNURSA…

Tahliye kararının üzerine Ayşegül Terzi’nin bir avukatı, “Müvekkilimin başına ya bir şey gelirse…” diye karar tepki gösterdi. Mahkeme hakimi ise, “Şu an hastaneye sevk edilecek bir durumu yok. Başka bir girişimde bulunursa bildirirsiniz” dedi.Karara tepki gösteren vatandaşlar;” ne yani şimdi kıyafetini beğenmediğin ya da açık giyen kadını dövmek serbest mi oldu,böyle bir karar nasıl veriliyor anlamış değiliz’ dediler.

AYŞEGÜL HEMŞİRE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Duruşma salonunda bulunan izleyiciler tahliye kararına tepki gösterirken Ayşegül Terzi sinir krizi geçirerek ağlamaya başladı. Terzi duruşma salonunda sanık için, “Öldürecek beni” diye bağırdı. Salondaki izleyiciler hem hakime hem de sanık avukatına tahliye kararı nedeniyle tepki gösterdi.