ÇANKAYA TAKSİ DURAKLARINI BİR BİR YENİLİYOR

ÇANKAYA TAKSİ DURAKLARINI BİR BİR YENİLİYOR

Çankaya Belediyesi taksi duraklarındaki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yıl sonuna kadar 60 taksi durağını yenilemeyi hedefliyor.

Çankaya Belediyesi ilçe genelinde yer alan taksi duraklarının modern hale getirilmesi için yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürürken taksici esnafının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için denetiminde bulunan 102 taksi durağını baştan aşağıya yeniliyor.

İçerisinde şoförlerin dinlenme yerlerinin olduğu, mutfak ve tuvaletlerin yer aldığı konteyner taksi duraklarını Çankaya’ya yakışır hale getirmek için çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, şu anda 11 taksi durağında yenileme çalışması yapıyor. Belediye yıl sonuna kadar da 60 taksi durağını kullanıma hazır hale getirecek.

SEÇİMDEN ÖNCE SÖZ VERDİ SÖZÜNÜ DE TUTTU

Yenileme çalışmalarının gerçekleştiği taksi duraklarından bir tanesi de İlkadım Mahallesi’nde yer alan Varol Taksi. Aynı mahallede 30 seneden bu yana aynı yerde hizmet veren taksinin durak Başkanı Taner Cansız, ‘Burası 30 sene önce rahmetli babamın yaptığı haliyle duruyor. Alper Başkanımız yerel seçimlerden önce taksi durağımızın yenileneceği sözünü verdi. Biz ilkin inanmadık ama mert adammış sözünü tuttu. Bizi bu köhne yerden kurtarıyor’ diye konuştu.