YAVUZ SULTAN SELİM BULVARI açıldı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BAŞBAKAN YILDIRIM VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN YAVUZ SULTAN SELİM BULVARI İLE 88 HİZMET ALANININ AÇILIŞINI BİRLİKTE YAPTI
-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ŞEREFLİKOÇHİSAR, KALECİK, BALA VE ÇAMLIDERE’DE AÇILIŞI YAPILAN ALANLARA, TELEKONFERANSLA BAĞLANDI

kecioren_koprusu_3.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 88 hizmetin açılış töreninde, konuşmaların ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, Başkan Gökçek, bakanlar ve milletvekilleri, hep birlikte açılış kurdelesini keserek Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile 88 hizmet alanının açılışını yaptılar.
Açılış töreninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şereflikoçhisar, Kalecik, Bala ve Çamlıdere’de açılışı yapılan alanlara da telekonferansla bağlandı.kecioren_koprusu_3-jpggokcek
Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın marşlarıyla başlayan ve binlerce Başkentli’yi, ellerinde Türk bayraklarıyla coşturan açılışta, 16 Türk devletinin bayrakları da dikkatçekti. Açılış alanının her yeri, Türk bayrakları, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Başkan Gökçek’in fotoğraflarının bulunduğu dev afişlerle süslendi.
Konuşmaların adından,telekonferans yöntemiyle ilk bağlantı, Şereflikoçhisar 15 Temmuz Parkı’nda bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın ile yapıldı. Aydın, Şereflikoçhisar Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Şereflikoçhisarlıların selamlarını ileterek, vatandaşlar adına Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkürlerini sundu.
Kalecik’te AşıkMirati Muhabbet Konağı’ndanAK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin, Bala pazar yerinden AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Çamlıdere Şeyh Ali Semerkandi Konağı’ndan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan bağlanarak açılışları gerçekleştirdiler.
Başkan Gökçek, ayrıca her açılış töreni sonrası gelenek haline gelen hatıra panosunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, Başbakan Yardımcıları ve bakanlara imzalattı.
Birçok Keçiörenli’nin de evlerinin balkonundan izleyerek, tezahüratlarda bulunduğu törende, Osmanlıspor’un taraftar grubu Yeniçeriler de yer aldı.