İstanbul dan sonra Kayseri….

İstanbul da Polis otobüsüne yapılan ve aralarında biri Emniyet Müdürü,biri Emniyet Amiri şu ana kadar 29 olarak açıklanan şehitlerimize yapılan hain saldırının mürekkepi daha kurumadan bugünde Kayseri ‘de yıkıldık. PKK lı teröristleri maşa olarak kullanan üst akılın Kayseri gibi bir şehri seçmesi ayrıca terörün geldiği nokta açısından da düşündürücüdür. Ve alçaklığın, kahpeliğin ve şerefsizliğin geldiği son noktayı göstermektedir.
Çarşı iznine çıkan Komanda Birliği Askerlerinin bulunduğu otobüsün PKK lı caniler tarafından bombalanması ,bir hafta önce İstanbul da yaşadığımız acının üstüne yeni bir acı daha yaşamamıza yol açtı.
Şimdi her zaman ve her saldırıdan sonra Bu saldırı sonrası da Siyasiler tarafından yine aynı nutuklar atılacak Hamaset duygularımız kabartılacaktır.
Biz belki de Türkiye de ilk defa uygulanacak olan bir ilke öncü oluyoruz.Haince, kalleşçe, şerefsizce hatta kelimelerin dahi kifayetsiz kaldığı bu alçaklık tan sonra Siyasiler ve Devlet Yetkilileri tarafından yapılan ve yapılacak olan ”SONLARI GELDİ,HAK ETTİKLERİ CEZAYI ALACAKLARDIR,İNLERİNE GİRDİK ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAKTIR,DÜŞMANLARI VE HAİNLERİ BİLİYORUZ, MİSLİYLE KARŞILIK BULACAKLARDIR ” şeklindeki hiç bir açıklamayı Çankaya Gazetesi olarak yayınlamama kararı aldığımızı okurlarımıza özellikle duyurmak istiyoruz…
Bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isteriz.Türkiye nin bir numaralı sorunu TERÖR dür.
Gündemde olan ve ısrarla gündemde tutulmaya çalışılan konular sadece TERÖR gerçeğinden kamuoyunu uzaklaştırmaktan başka bir amaca hizmet etmemektedir.Bunun böyle bilinmesinde büyük fayda vardır.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN