Oyuna gelmeyelim

Ülkemizi bölüp parçalamaya çalışan terör örgütleri ve onu maşa olarak kullanan güçler;önce Cumartesi gecesi Beşiktaş ta, ardından da Pazar günü Kayseri de milletimize büyük bir acı yaşattılar. Hepimizin yüreğini yakan,gencecik fidanlarımızı aramızdan alan,anaları ağlatan,ocaklarımızı söndüren Terörün alçak yüzünü bir kez daha gördük.Ülkemizin birliğimizin ve beraberliğimizin hedef alındığı kirli bir oyun oynanıyor. Bu tuzağa düşmemek birliği korumak üzere teröre karşı tek ses tek yürek olduk.Bizi teslim almaya çalışan kahpe terör örgütüne duyduğumuz ve duyacağımız öfke ve kin asla bitmeyecektir.Bitmemelidir de. Bize diz çöktürmek isteyen iç ve dış güçlere karşı hep birlikte duruyoruz. Terörün geleceğimizi karatmasına izin vermeyeceğiz. Bu oyuna gelmeyeceğiz, gün birlik olma günüdür.
Vatandaşın, devletin terör örgütlerine karşı yurt içinde ve yurt dışında çok büyük cansiperane bir şekilde mücadele verdiğini unutmaması gerekir. Elbette bizlere bu acıları yaşatanlardan hesap sorulacaktır. Vatandaş olarak bizlerin görevi ise bizi teslim almak isteyen teröre karşı tek ses, tek yürek olmaktır. Bu süreçte aman tuzaklara, provokasyonlara dikkat etmeli kesinlikle Oyuna gelmemeliyiz.

Ülkemizde kaos yaratarak, kargaşa çıkartarak, kardeşi kardeşe düşürmek istiyorlar.Kendi görüş ve düşüncemizde olmayanları yakarak yıkarak bir yere varmamız mümkün değildir.Zaten ülkenin karışmasını Allah esirgesin bir içsavaş çıkmasını isteyenler de bu terörü yapan ve yaptıranlardır.Geliniz sağduyu ile davranalım ve oyuna gelmeyelim. Güvenlik güçlerimiz zaten gerekeni yapacaktır, yapıyorlar da..
Bir kez daha Bütün vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Biliyoruz ki İçimiz kan ağlıyor. Akıllı davranmazsak Allah korusun daha büyük acılar yaşarız.