Kahpeliğin geldiği son nokta:ŞEHİDİMİZ ,29 du 38 oldu , Bugün de 44

Şerefsiz hain köpekler ,İstanbul’da bombalı araçla terör saldırısı düzenledi. Aynı dakikalarda Maçka Parkı’nda ikinci patlama oldu. Polisler tarafından fark edilen canlı bomba kendini patlattı.
Hain saldırıda önce 29 olan Şehit sayımız Hastanelerdeki ağır yaralılarında kaybıyla önce 38 sonra 44 olarak açıklandı.
Dolmabahçe’de Vodafone Arena Stadyumu’nda oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı bittikten yaklaşık 1.5 saat sonra meydana gelen Kalleş saldırılarda 27’si polis 29 kişi şehit oldu, 3’ü ağır 166 kişi yaralandı. Terör saldırılarının ardından 10 kişi gözaltına alındı.
Daha sonra gelen haberler acımızı caha da perçinledi.2 terör saldırısında şehit sayısı 38’e yükseldi. Şehitlerden 30’u polis, 7’si sivil. Bir kişinin kimliği belirlenemedi. 155 yaralı var, 14’ü yoğun bakımda. Terör saldırılarının ardından 13 kişi gözaltına alındı.
Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı’nın hemen yanındaki ‘Beleştepe’ olarak bilinen yer ile Maçka Parkı’nda saat 22.30 sıralarında peş peşe iki patlama meydana geldi. Beleştepe mevkiinde Çevik kuvvet otobüsünün yakınındaki bir aracın patlatıldığı, Maçka Parkı’nda ise canlı bombanın kendini patlattığı öğrenildi. İlk patlama sonrası Maçka Parkı’nda bir canlı bombanın fark edilmesi üzerine, teröristin kendisini patlattığı belirtildi. Patlama sesiyle stadın çevresinde görevli polisler havaya ateş açtı. Yanan araç, TOMA ile su sıkılarak söndürüldü. Patlama sesleri kentin bir çok ilçesinden duyuldu. Kalleş saldırılarda 27’si polis 29 vatandaş şehit oldu, 3’ü ağır 166 kişi yaralandı.