KARAR SİZİN

Bir defa öncelikle şunu söyleyelim.Seçmen iki eli kan da da olsa bu Pazar sandığa gidip mutlaka oyunu kullanmak zorunda.
Dikkat ediniz zorunda diyoruz.Gitmelisiniz veya mutlaka gidiniz demiyoruz.Gideceksiniz hangi düşünce ve kararda olursanız olun oyunuzu kullanacaksınız.İster EVET ister HAYIR diyin.Ama sandığa giderek iradenizi mutlaka ortaya koyun.
16 Nisan da yapılacak olan Referandum oylaması sıradan bir seçim değildir. Yaa, benim bir oyuma mı kaldı ya da versem de bir şey değişmez oylaması hiç değildir.Hele hele daha sonra değiştirilebilecek bir seçim hiç değildir.
100 yıla yakın bir rejim sizin vereceğiniz oylarla ya değişecek ya da eskiden olduğu gibi devam edecektir.Halk kendi iradesinin ya eskiden olduğu gibi yine vekaleten TBMM de kalmasını isteyecek, ya da tek adama verecektir.
Ülkeyi 15 senedir tek başına yönetenlerin isteklerine uyarak ülkeyi Tek adamlık sistemine EVET diyenlerle ,iyisiyle kötüsüyle hatasıyla ,günahıyla sevabıyla mevcut Parlamenter sistemden ayrılmak istemeyenlerin HAYIR diyecekleri bu seçim gerçek anlamda Türkiye için bir kader oylaması olacaktır.
Herkes EVET ve HAYIR deme hakkını kullanacaktır.Evet diyen de HAYIR diyende bu ülkenin evladıdır ve bu ülkede eşit söz hakkına sahiptir.
Referanduma sunulacak 18 maddelik Anayasa değişikliği taslağında ne var ne yok artık bu saatten sonra bunları tartışmanın hiç bir anlamı kalmamıştır.Herkes kendi imkanları ölçüsünde görüşlerini ortaya koymuştur.Sadece bu konuda (Propaganda)yaşanılan akıl almaz baskılar , adaletsizlik ve eşitsizlik bile sizlerin sandıkta nasıl bir oy kullanacağınıza dair bir ipucu vermektedir.
Acaba her şey vatan ,millet ve bayrak için mi yoksa TEK ADAM için mi?
İşte sandıktan sizin oylarınızla çıkacak sonuç bu bakımdan çok ama çok önemlidir.
EVET verecekte HAYIR verecekte bu vebali ömür boyu vicdanında taşıyacak ve çocuklarımızın geleceğini de bu oylarımız tayin edecektir.
Basın ve ifade özgürlüğünün yok edildiği,korkunun ve endişenin hakim olduğu,iktidara ters düşen herkesin sansürlendiği,yargının ve hukukun tartışılır hale geldiği bir Türkiye mi, yoksa gerçek anlamda Milletin egemenliğine bağlı bir Türkiye mi ?
16 Nisan da millet kendi devletini kuracak diyenlerin Türkiye si mi ,yoksa 23 Nisan 1920 de kurulan bir Türkiye mi.?
İşte Pazar günü sandıkta bu gerçekleri oylayacaksınız.
KARAR SİZİN