”ATATÜRK’Ü GÖNÜLLERDEN SİLMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”

“ATAMIZDAN ANNEMİZE ÇİÇEKLERLE”

-ÇANKAYA’DAN EN GÜZEL ANNEYE ÇİÇEKLER

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: “Zübeyde Anne bir evlat yetiştirdi ve o evlat, bir ulusun kurtuluşunu sağladı”

Çankaya Belediyesi Anneler Günü’nü, Anıtkabir’de Ata’nın toprağında yetiştirdiği çiçekleri, annesi Zübeyde Hanım’ın anıt mezarına bıraktığı özel bir etkinlikle kutladı.

Çankaya Belediyesi, Çankaya’dan yüzlerce vatandaştan oluşan kafile ile Atamızdan Annemize Çiçeklerle” etkinliğinde Anneler Günü’nü kutladı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in eşi Kezban Taşdelen ve oğlu Aras Taşdelen ile katıldığı etkinliğe, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir Milletvekili Özkan Purçu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, İzmirli sivil toplum derneği üyeleri ile çok sayıda Karşıyakalı vatandaş katıldı.unnamed (45)

KARŞIYAKALILAR VE ÇANKAYALILAR OLARAK CUMHURİYETİMİZİN YIKILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ
“Atamızdan Annemize Çiçeklerle” anma etkinliğinde açılış konuşmasını yapan ev sahibi Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Zübeyde Annemizi Karşıyaka’ya yakışır bir şekilde anıyoruz. Çünkü o bize Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetidir” dedi. Akpınar, “Karşıyaka bu emanetin sadece bir mezar yeri değil, Cumhuriyet ve onun değerlerine sahip çıkmanın eşsiz simgesidir. Yaşadığımız süreç hepimize öncelikle annelerimize büyük sorumluluk yüklemektedir. Bizler Karşıyakalı ve Çankayalılar olarak Cumhuriyetimizin yıkılmasına izin vermeyeceğiz. Öncelikle Çankayalılara ve özellikle dostum Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.unnamed (44)

ATATÜRK’Ü NE GÖNÜLLERDEN NE VATAN TOPRAĞINDAN SİLMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ
Anneler Gününü “Atamızdan Annemize Çiçeklerle” anma etkinliği ile taçlandıran Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Karşıyaka Belediyesi ile böyle anlamlı bir etkinlik yapmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ulu Önderimizin ismini son dönemlerde meydanlardan silmeye çalışıyorlar ama bunu yapanlar şunu unutmasınlar ki, bu ülkeyi yoktan var eden insan Mustafa Kemal; aldığımız her nefeste var. Mustafa Kemal Atatürk Uludağ’ın karında, Trakya’nın ayçiçeğinde, Çukurova’nın pamuğunda, Sakarya’nın ve Fırat’ın akan suyunda var. Onun için Mustafa Kemal Atatürk’ü ne gönüllerden ne de vatan toprağından silmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Zübeyde Anne bir evlat yetiştirdi ve o evlat, bir ulusun kurtuluşunu sağladı” dedi.