”Anadolu’yu ayağa kaldıracağız”

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, “Biz verdiğimiz sözde her zaman durduk. Hiçbir zaman yanlışların arkasına saklanıp bahaneler üretmedik. Bugün de söz veriyoruz ki; bu görev bendenizin omuzlarına yüklenirse, bütün Anadolu’yu yeniden ayağa kaldırmaya hazırız” dedi. Karamollaoğlu ayrıca, sözlerinin yanlış yorumlanabileceğini ifade ederek, “Biz Sivas’a o kadar sahip çıktık ki şimdi hızlı treni getiriyoruz diyorlar. Ya mübarek hızlı trenin Sivas’a getireceği bir fayda demeyelim de kolaylık diyelim. Nedir o? Göçü hızlandıracak. Adam otobüsle gidip sıkıntı çekeceğine trene binip İstanbul’a biraz daha hızlı gidecek. Bu hizmet değil…” ifadelerinde bulundu.
Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran seçimleri kapsamında ilk mitingini memleketi Sivas’ta yaptı. Kent meydanında düzenlenen mitinge yaklaşık 3 bin kişi katıldı.
Karamollaoğlu konuşmasında, seçim çalışmalarına Sivas’tan başladığını belirterek, “Bugün bizim için, hepimiz için önemli bir gün. Elbette Sivas’ta bulunmak, bu yarışa Sivas’tan başlamak üzerime düşen bir vecibeydi. Sizlere geçmişte hem milletvekili olarak, hem de belediye başkanınız olarak hizmet etme gayretinde bulundum. Ülkemizde içinde olduğu problemleri Sivas’tan paylaşmayı bir vazife biliyorum. Sivas, Yiğidoların, mert insanların diyarıdır. Sivas dediğimiz zaman milli mücadele yıllarını unutmamız mümkün değil. Sivas, Cumhuriyet tarihimizde önemli yer işgal etti” dedi.