Akşener gerçeği…..

Önce şunu kesinlikle belirtelim 24 Haziran seçimlerinin sonucu ne olursa olsun ,seçimin tek ve mutlak galibi Meral Akşener’ dir.
İster seçilsin ister seçilmesin bu değişmez bir siyasi olgudur.
Düşünebiliyor musunuz; tek başına bir kadın 2 yıl önce başlattığı siyasi mücadelesinde , akıl almaz, vicdanlara sığmaz ,kanun tanımaz bütün engellemelere rağmen bugün ülkenin kaderini tayin edebilecek bir noktaya gelebilmiştir.
Bunda Akşener’ in yola çıkarken durduğu ve asla taviz vermediği dik duruşu en önemli rolü oynamıştır.
Sadece dik duruşu mu hayır ;inandığı ve haklı olduğu bir dava,güvendiği bir kitle ,arkasında sağlam bir ekip Akşener’in hep artıları olmuştur.
Partisini kurarken, her partide olduğu gibi bu partinin kuruluşunda da tabiiki bir takım zorluklar ve sıkıntılar olmuş ama O yine yılmamıştır.
Özellikle teşkilatlanmada yaşanılan sıkıntılar ve bunun doğurduğu küskünlükler,dargınlıklar ardından az kalsın seçimlere katılmama tehlikesi doğurmuş olsa da ”burada CHP ‘nin ve Sn. Kılıçdaroğlu ‘nun da hakkını teslim etmemiz gerekir ” zor da olsa atlatılmış ve bugünkü noktaya gelinmiştir.
Türkiye gibi Ataerkil bir toplumda Meral Akşener’in bir kadın olarak geldiği nokta eleştirilmekten daha çok takdir edilmesi gereken bir durumdur.
Usta Yazar Yılmaz Özdil’in Meral Akşener hakkında yazdığı şu sözlere katılmamak mümkün müdür ?
”Bir kadın, bir anne, Meral Akşener, badem bıyıklı kibir iktidarını dizlerinin üstüne düşürdü, Meral Akşener korkusundan erken bile değil, acil seçim kararı aldılar, Meral Akşener korkusundan kek-püskevit ittifakı kurdular, Meral Akşener korkusundan İyi Parti’yi seçime sokmamaya çalıştılar, Meral Akşener korkusundan tüm medyada sansürlüyorlar, Meral Akşener korkusundan Halk Arenası’nı bile engellemeye kalkıştılar, Meral Akşener korkusundan Akp valileri çöp kamyonuyla yol kapatmaya filan çalışıyor.*Bir kadın…Alayının hakkından geldi.*Fötr, kasket, takke, poşu, börk’ten ibaret olan demokrasi tarihimizde ilk kez “tülbent devrimi” yaşanıyor, Anadolu kadınları çeyiz sandıklarından çıkardıkları umutlarını “tülbent” halinde, “yemeni” halinde, “yazma” halinde Meral Akşener’e uzatıyor.”

Sonuçlar ne olursa olsun Türk Siyaseti gerçek bir lider daha kazandı.Hem de duruşu ve kararlı tutumuyla modern Türkiye’nin gelecekteki AYDINLIK YÜZÜ oldu.
Diyorum ya seçimi kim kazanırsa kazansın ülke Akşener gibi bir lideri kazandı.
Haaa hataları hiç yok mu diyeceksiniz..Kimin ,hangimizin hatası yok ki.?..
Unutmayalım kervan yolda düzülür….