Bahçeli:2019 a CUMHUR İTTİFAK ı DAMGA vuracak..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere yönelik önemli mesajlar verdi. Ankara’nın Polatlı ilçesinde konuşan Bahçeli, “Yerel seçimlere ‘Cumhur İttifakı’nın damga vurmasını istiyoruz, duruşumuz bozulmayacak” vurgusu yaptı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Polatlı Belediyesince 13 Eylül Sakarya Zaferi’nin yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde, Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit eden olaylarda gözle görülür artışlar yaşandığına dikkati çekti.

Suriye’nin İdlib kentinin çok vahim gelişmelere gebe olduğu ve günaşırı felaket senaryolarının dillendirildiğini ifade eden Bahçeli, sayıları on binleri bulduğu iddia edilen El Nusra ve HTŞ gibi terör örgütlerinin İdlib’e yuvalandığını söyledi.

Bahçeli, bunlarla mücadelenin aslolduğunu ama suçsuz günahsız insanların hakkının da korunması, onlara zarar verilmemesi gerektiğini vurguladı.
“SEÇİMLERDE BİR KEZ DAHA İBRETLİK DERS VERİLECEKTİR”

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Sandıkta bulamadığını sokakta arayan müflis siyasi tükenmişlere Mahalli İdareler Seçimlerinde bir kez daha ibretlik ders verilecektir. Türkiye’nin huzuru, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kökleşmesi, ilke ve kurumlarıyla yerleşmesi için 31 Mart 2019’un istikrar ve dengeli şekilde aşılması şarttır, beka meselesidir.” diye konuştu.

Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimleri’nde sadece belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, sadece il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarlarının belirlenmeyeceğini söyledi.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimiyle resmen uygulamaya geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin süreklilik içinde istikrarı ve istikbalinin sağlanacağını ifade eden Bahçeli, şöyle devam etti:

“Türkiye’nin toplumsal huzuru, antidemokratik arayış ve arzuların söndürülmesi için 31 Mart 2019, tünelden önceki son çıkış, 2023’ün müjdesidir. Biz 31 Mart 2019’a cumhurun ittifak ruhunun damga vurmasını istiyoruz. Biz 31 Mart 2019’da İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediyeleri başta olmak üzere, diğer bütün büyükşehir yönetimlerinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ruhuna ve doğasına uygun şekillenmesini ümit ve temenni ediyoruz.