‘MAFYA BOZUNTULARINI AFFEDELİM DİYORLAR’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında ilk kez konuşuyor. Akşener af tartışmalarına tepki göstererek “Mafya bozuntularını affedelim diyorlar, Türklüğe hakareti affedelim diyorlar. Bu af hikayesini getirirlerse FETÖ kodamanlarını salınmasına neden olursanız dünyayı size dar ederiz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener haftalık olağan grup toplantısında konuşuyor. İşte Akşener’in konuşmasından satır başları: “Burada cesurların sesini asla ama asla kısamayacaklar. Yetkileri gasp edilmiş olsada bu meclis hala gazi meclistir. Bizim için irade bu kutlu çatının altındadır. İYİ Parti Meclis’in müsamere salonuna dönüştürülmesine izin vermeyecektir. İYİ parti meclisin sadece ekim aylarında çalıştırılmasna izin vermeyecektir. Meclis çalışmalarımızı bu ciddiyetle yürüteceğiz. Grubumuzun meclisin en çalışkan grubu olacaktır.

‘MAFYA BOZUNTULARINI AFFEDELİM DİYORLAR’

Türkiye’yi uçuruma sürükleyenler şimdi de af tartışmasıyla ortaya çıktılar. Terörün en büyük finansörü olan uyuşturucu kaçakçılarını affedelim diyorlar. Mafya bozuntularını affedelim diyorlar, Türklüğe hakareti affedelim diyorlar. Tekeden süt çıkmaz milliyetçiden saray….. Milliyetçiler ipeğe sarılı çeliktir. Nereye çeksen oraya giden lastik adamlardan olamaz. Bu af hikayesini getirirlerse FETÖ kodamanlarını salınmasına neden olursanız dünyayı size dar ederiz.

Türkiye yıllardır bu birbirine benzemezlerin siyasetinden yorgun. Biz bu oyunu bozmaya geldik. Beka beka diye oy toplayan bu ikili artık ülkemizin bekası için tehlikelidir. Bir dediği bir dediğini tutmayan bir psikoloji içindeyiz. Sorumsuz savurganlıklar ve iş bilmezlikleri ile Türk ekonomisine getirdikleri nokta belli. İktidarı tazeleyelim sonrasına bakarız dediler. Ne hırsmış arkadaş. Ne dediler haftalardır… Türkiye’ye ekonomik savaş açtılar… Kim açtı? Amerika başka üst aklı. Neymiş rahibi vermemişiz.”