AKP de Ankara ‘yı kaybedeceğine inandı !

Mansur Yavaş ‘ın AKP adayı Mehmet Özhaseki karşısında açık ara önde gitmesi AKP yi telaşlandırdı. AKP kurmayları Yavaş ın hızını kesmek ^ve halk tarafından seçilmesini önlemek için çeşitli yol ve yöntemler armaya başladılar.
Önce AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş CNN TÜRK’te konuştu.Kurtulmuş açıkça Ankara da seçimin çok zor ıolacağını söylemekten çekinmezken yine bir başka AKP li Ömer Çelik imalı sözler ederek adeta Mansur Yavaş a adeta aba altından sopa göstermekten çekinmedi…
KURTULMUŞ :ANKARA DA ZOR BİR SEÇİM OLACAK
İşte Kurutulmuş’un CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova’ya yaptığı açıklamalardan satır başları:

Kararsızlar hızla eriyor. Kararsız seçmen kütlesi çözüldükçe bunu AK Partiye yaradığını görüyoruz.

En doğru anket milletin sahada gösterdiğidir. Milletimiz sahada AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyor.

Ankara’da zor bir seçim olacak. Ankara’da ben Sayın Özhaseki’nin giderek yükseldiğini görüyorum. Sayın Özhaseki çok rahat bir şekilde seçimi sonuçlandıracaktır.
ÖMER ÇELİK TEN YAVAŞ’A VE CHP YE GÖZDAĞI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki ‘sahte senet’ iddiaları ile ilgili konuştu.
Çelik şunları söyledi.
”Önemli bir gündem konusu var, günlerdir basında CHP’nin Ankara adayı olan Mansur Yavaş ile ilgili iddialar var. İddialar basında yer alıyor ve bunlar önemli, vahim iddialar. Fakat ne CHP’den ne de Yavaş’ın kendisinden bir açıklama gelmedi. Halbuki sorumlu bir partinin derhal açıklama yapması, olayı açıklığa kavuşturması gerekirdi.
Ankara ağır ceza mahkemesinde, avukatlık suçlarıyla ilgili devam eden bir ceza davası sürdüğü söylenmektedir.

CHP içerisinde pek çok yönetici adaylar tespit edildikten sonra; CHP’de kurulların işletilmediğini, Kılıçdaroğlu’nun diktatör gibi davranarak adayları belirlediği açıklamaları yapmıştı. CHP’nin Ankara’ya belediye başkanı olarak önerdiği bu şahıs sahte bir senetle icra takibi yapmış mıdır? Yapmamış mıdır?