Galatasaray yine galip:3-2

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Bursaspor’u mağlup etti.

Galatasaray şampiyonluk yarışında çekiştiği Başakşehir’in puan kaybettiği haftada hata yapmadı ve Bursa deplasmanından 3 puanla döndü.
Lider Başakşehir’in takipçisi Galatasaray, 26. haftada Bursaspor’a konuk oldu. Sarı-kırmızılı takım, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak Başakşehir’le puan farkını 6’ya indirdi.
15. dakikada Bursaspor, Sakho ile öne geçti,42. dakikada Saivet ile farkı 2’ye çıktı.45+2’de Ndiaye farkı 1’e indirdi.
55. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Belhanda ceza sahasında yerde kaldı, hakem devam ettirdi. Oyun durunca VAR’dan gelen uyarıyla pozisyonu izleyen hakem Arslanboğa beyaz noktayı işaret etti.

56. dakikada penaltı atışını kullanan Diagne, skoru eşitledi: 2-2.
63. dakikada Feghouli, ceza sahası dışında müthiş bir golle skoru Galatasaray lehine çevirdi: 3-2

AYBABA DAN SERT TEPKİ…

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray’a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından maçın hakemine yüklendi. Aybaba, “Hakem maçı bizden aldı, Galatasaray’a verdi” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşan Bursaspor, 2-0 öne geçtiği müsabakadan 3-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Oyun planladığımız şekilde başladı. 45+2. dakikaya kadar da öyle gitti. Oyun içinde planlamadığınız bazı şeyler de oluyor. Hakemin oyunu bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştik. 45+’da topu rakibe vermememiz gerekiyordu ama faul pozisyonunda ve sonraki pozisyonlarda verdiği kararları doğru bulmuyoruz” dedi.