”Herkes İşte benim Milli Takımım diyecek !”

Şenol Güneş: Herkesin seveceği bir Milli Takım için çalışacağım
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, göreve geldikten sonraki ilk basın toplantısını düzenledi. Güneş, “Yeni bir vizyon ve hayalle yola çıkıyoruz. Herkesle buluşacağım, herkesle birlikte çalışacağım. Ayrımcılık istemiyorum. Herkesin seveceği bir Milli Takım için çalışacağım” dedi. Tecrübeli hoca, takıma aldığı ve almadığı isimlerle ilgili de açıklamalar yaptı.
Riva’daki milli takım tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, şunları söyledi:

”Milli Takım’da yeni bir dönem başlıyor. İlk hedefimiz 2020’ye katılmak olacaktır. Tüm başkanlara, eski hocalara, personellere teşekkür ediyorum. Bugünlere onların sayesinde geldik. Milli Takım ortak değerimizse, gelin birlikte çalışalım. Farklı düşüneni ötekileştirmeyelim. Doğrularda buluşalım. Birlikte yarışalım. Ülkemizde çok değerli sporcular var. Kavgalar yapıyoruz, yeniden bir soluklanarak yeni adımlar atabileceğimizi düşünüyorum. Hepimiz gelişmeliyiz. Yeni bir vizyon ve hayalle yola çıkıyoruz. Herkesle buluşacağım, herkesle birlikte çalışacağım. Ayrımcılık istemiyorum. Herkesin seveceği bir Milli Takım için çalışacağım.”
Gruptaki ilk hedefimiz Moldova ve Arnavutluk’u yenmek olacaktır. İnsanlar biliyorum ki Milli Takım’ın başarısını istiyor. Bu sadece benim işim olmayacak, hepimizin işi olacak. Hem genç hem de tecrübeli oyuncularımız var. Milli Takım’a hazır olan tüm oyunculara şans gelecektir. Yeteneklerimizi ve karakterimizi ortaya koyacağız. Doğruyu ve yanlışı bildiğimize göre biz doğrudan yanayız. Daha çok çalışacağız. Bana verilen görevi ülkem adına en iyi şekilde kullanacağım. Hepimiz burada ülkenin birer askeri olacağız. Profesyonelce yapılan iş bizi başarıya götürmüyor.