Haydi SANDIĞA !

Önce şu konuda anlaşalım.
31 Mart seçimleri AKP de tam anlamıyla bir ŞOK etkisi yarattı.
İlk günlerde kroki halde oldukları için sersemlediler ve haliyle sonuçların yarattığı tsunami etkisini pek anlayamadılar.
Zaman geçtikçe Hakem ringde 10 ‘a kadar saymaya başlayınca yere yığılan boksör (AKP) ,değilde kenarda ki antrenör(Siz O nu zaten biliyorsunuz) teknik bilgi ve yetkilerini kullanarak zor da olsa yerdeki boksörü ayağa kaldırıp zaman kazanmak ve nakavt olmamak için raundu uzatmayı başardı.
Hakemleri de etkisi altına alarak 23 Haziran da nakavt olmak üzere olan boksörü yeniden ringe sürmeye karar verdi.
23 Haziran da ,ne ya da neler olacak ?
Bütün itiraz ve müdahalelere rağmen 14.000 oy farkla kazanan Ekrem İmamoğlu’ mu yoksa ,yaralı bereli ,kaşı gözü yarılan ve bandajlanarak yeniden ringe sürülen Binali Yıldırım’ mı kazanacak?
Hep birlikte göreceğiz .
Aslında görünen köy pek kılavuz istemez .Ama karşındaki rakip bu maçta Hakemleri yanına alıp rakibinin üzerine her türlü yasal olmayan imkanlarla gidiyorsa ,ofsayttan atılan golü bile geçerli sayıyor ve devamlı faullü dövüşüyor sa bu defa daha da dikkatli olmak gerekir.
31 Mart ta halkın oylarıyla kazanan ve sandıktan resmen galip çıkan İmamoğlu’ nun kazanmaması için her türlü yalan iftira ve karalama kampanyasını yürüten ,bu çirkinleri yürütürken Allah’tan korkmadan ,kul dan utanmadan her türlü akıl almaz yollara başvuran bir rakiple karşı karşıya isen daha da dikkatli olmak zorundasın.Hatta dikkat kelimesi bile zayıf kalır çok ama çok uyanık olmak durumundasın.
23 Haziran da sadece sandığa sahip çıkmak yetmez.
Devletin bütün imkanlarını diğer aday için fütursuzca kullanmaktan çekinmeyen bir rakibe karşı 31 Mart sonrası yaşananları da göz önüne alarak karşı her türlü tedbirleri almak gerekir.
Aslında bu işte en büyük görev yinede İstanbullu seçmenlere düşmektedir.Bu defa öyle bir fark atmalılar ki ,adeta sandıklar patlamalı,yaşanılan haksızlıklar ve adaletsizlikler karşısındaki sesleri dünyanın öbür ucundan duyulmalıdır.O zaman gerçekten HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK.
İşte bu kararlılıkla bir defa daha haydi sandığa diyoruz ….

Ender YOLDAR