Naklen yayın krizi çözüldü

Türk futbolundaki son dönemde maliyetlerin artmasıyla tehlikeye giren yayın krizi sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Digiturk -beIN Sports arasında anlaşma sağlandı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 2019-2020 sezonunda yine maçların naklan yayını için yayınvı kuruluşla ek yeni bir sözleşme imzalanacağını açıkladı.
TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR: LİGLERİN ERTELENMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Kulüpler Birliği Vakfı’nın İstanbul Maslak’taki merkezinde gerçekleştirilen toplantının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir, yayıncı kuruluşun talepleri ile ilgili gerçekleştirilen toplantı hakkında şöyle konuştu:

“Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, Kulüpler Birliğinin üyeleri ile son durumun bütün değerlendirmesini, bütün şartlarını hep birlikte müzakere ettik. Bu konuyla ilgili kulüplerimizin desteğiyle beIN Sports ile son görüşmeleri yapıp, tahmin ediyorum en kısa zamanda nasıl bir anlaşmaya vardığımızı kamuoyuna ilan edeceğiz. Liglerin geç başlaması, yapılmaması, ertelenmesi diye herhangi bir şey söz konusu değildir. Biz yolumuza ümit ediyorum ki beIN Sports ile devam edeceğiz. Herhangi bir sorun olduğu da ortada gözükmemektedir. En kısa zamanda kamuoyuna açıklamamızı yapıp yolumuza devam edeceğiz.”