Orman.Artık benim son dönemim

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ricardo Quaresma’nın takımdaki geleceği ile ilgili “Ricardo’nun bizde 1 sene daha sözleşmesi var. Gitmek isterse gelir şartları konuşuruz. Kalmak isterse zaten 1 sene daha kontratı var” ifadelerini kullandı. Orman, taraftarın protesto ettiği Orhan Ak’a da destek çıktı.
“BURAK’A KAPTANLIK VERDİK”

Bizim kaptanlığımızı 5 seneye yakın Tolga Zengin yaptı. Tolga da iyi hizmetler verdi, ayrıldık. Yeni bir kaptan ihtiyacı var. Burak’ın liderlik yapısı, takım içini sahiplenmesi ve oyuncular üstündeki saygınlığını üst seviyede gördüğümüz için Burak’a karar verdik. Atiba herkesin sembol gördüğü, herkesin sevdiği bir sima oldu Beşiktaş’ta. O 2. kaptan, Gökhan Gönül ise 3. kaptan oldu. Burak futbolu bırakmak için buraya geldi.”

Artık benim son dönemim. Benim arkamda bırakacağım miras iyi olsun ki benden sonra gelecekler de rahat etsin.

“SİSTEMSEL BİR DEĞİŞİKLİĞE İHTİYAÇ VAR”

Serkan Çınar ve Bülent Yıldırım hangi maçlardan sonra tepki aldılar? Bu hakemler şampiyonluğa gidilen haftalarda etkin oldular. Yorum yapmıyorum, durum tespiti yapıyorum. Sistemsel bir değişikliğe ihtiyaç var. İyiyi örnek edecek bir sisteme ihtiyaç var. Düzen değişikliğine ihtiyaç var. Hayırlı olsun, değerli büyüğümüz Zekeriya Alp ve ekibine. Bu düzenden kimse memnun değil.