Fenerbahçe:1-Trabzonspor:1

Süper Lig’e bu sezon hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Trazbzonspor’u ağırladığı Kadıköy’de ki maçada fırtına gibi başladı. Fenerbahçe 17. dakikada Rodrigues’in attığı golle 1-0 öne geçti.
Golden sonra toparlanan Trabzonspor 28. dakikada Ekuban’ın attığı golle skoru 1-1 yaptı. 44. dakikada Rodrigues’in şutu direkten döndü. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda her iki takım girdiği pozisyonlardan gol sesi çıkaramayınca müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Alanyaspor’un Malatyaspor’u 3-2 yenmesiyle ,Fenerbahçe iki haftadır sürdürdüğü liderliği de kaybetti.
KARAMAN :OYUNCULARIMIZ ALKIŞI HAK ETTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçta iki takımın da kazanmak için net fırsatlar yakaladığını ancak ortaya beraberliğin çıktığını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ünal Karaman, “Kanat organizasyonları yaptık, top getirdik ama rakip sahadan çıkan oyuncuları orta sahada karşılamakta zorlandık. Kontra çıkışlarla beraber çok etkili pozisyonlar da bulduk. Başladığınız 11’den çok bazen bitirdiğiniz 11 ve oyun tarzı daha kıymetlidir. Bizim de çok net pozisyonlarımız var, iki takımın da kazanabileceği bir müsabaka oldu.” dedi.

Oyuncularım özel bir alkışı hak ediyorlar. Milli ara bize çok iyi gelecek diye düşünüyorum. Umuyorum ki gelen arkadaşlarımızın da bize katılımı ile daha iyi olacağız diyen,
Ünal Karaman, ligde yenilgisiz yoluna devam ettiklerini ve Avrupa Ligi’nde gruplara kaldıklarını hatırlatarak, “Ortaya çıkan sonuçtan memnunum. Uzun bir aradan sonra Avrupa Ligi’ne kalmak azımsanacak bir başarı değil. Mevcut kadroda kullandığımız oyuncular haricinde bize ciddi katkı yapmış oyuncuları da kaybettik. Deplasman beraberlikleri ve içeride galibiyet ve Avrupa Ligi gruplarına katılmış Trabzonspor benim için son derece tatmin edici.” şeklinde konuştu.