3 Büyüklerin sadece ADI kaldı

Süper Lig’de 7. hafta oynanırken, büyük kulüplerin kötü performansı en çok dikkat çeken etken oldu. Beşiktaş, bunlar arasında en kötü istatistiğe sahip takım olurken, Galatasaray ise tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaptı. Sezona yüksek enerji ile başlayan Fenerbahçe ise, Antalyaspor kazasına uğradı.
ALANYASPOR KAZANIRSA FARKI AÇACAK
14 puanlı Alanyaspor, Beşiktaş’ı yenmesi halinde takipçisi Konyaspor ile farkı 5’e çıkaracak. Bu durumda Alanya ekibi Fenerbahçe’ye 6, Galatasaray’a 7, Beşiktaş’a ise 12 puan fark atmış olacak. Bir diğer hayal kırıklığı Başakşehir’in ise maç eksiği ile 8 puanı bulunuyor.
30 YIL SONRA EN KÖTÜ BAŞLANGIÇ
Galatasaray’dan 30 yıl sonra en kötü başlangıç. Sarı-Kırmızılılar’dan 30 yıl sonra en kötü başlangıç… 1989-1990 sezonunun ilk 7 haftasında 4 kez rakip fileleri havalandıran Aslan, o tarihten bu yana bu periyotta en az gol attığı sezonunu yaşadı. Cim Bom, bu sezon ligin ilk 6 haftasında sadece 6 kez rakip fileleri sarstı.
“SOSYAL MEDYAYA GÖRE TAKIM YAPMIYORUM”
Takımda birçok oyuncunun milli takıma gittiğini anlatan Terim, milli takım arasında yara saramayacaklarını ve takımda değişikliğe gidileceğini kaydetti. Sosyal medyaya göre takım oluşturmadığını vurgulayan Terim, “Eleştiriler olabilir. İtirazımız yok. Benim seçimim öyleydi. Ben de hata yapabilirim, ben de insanım” dedi.
Kaynak:Hürriyet