Ankara da cinayet gibi kaza….

Ankara’nın Mamak ilçesinde kontrolden çıkan özel halk otobüsü durağa girdi, dört kişi hayatını kaybetti. Otobüsteki yolcular ve durakta bekleyenlerin aralarında olduğu üçü ağır 10 kişi yaralandı. Üç kişi durakta hayatını kaybederken, ağır yaralanan bir kişinin hastanede hayatını kaybetmesiyle, kazada ölü sayısı dörde yükseldi.

Yeni Merkez Camii önünde meydana gelen kaza sonrasında yaralıların bir bölümü ambulanslar ile bazıları ise özel araçlarla hastaneye kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan ve Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Irak uyruklu Younis Abdala da (26) doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazada ölü sayısı dörde yükseldi.

Ölenlerden Muzaffer Emre Sarıyıldız’ın, Mamak ilçesinde oturduğu ve Kırşehir Ahievran Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi olduğu belirtildi.

Kazadan yara almadan kurtulan otobüs şoförü Baki Ayaz, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, kaza yerinde inceleme yaparak, yetkililerden bilgi aldı. Şahin, “Tabii teknik bir arızadan mı başka bir nedenle mi onu arkadaşlar bundan sonraki incelemede tespit edecekler” dedi.