Mesut Yılmaz yoğun bakımda

Eski Başbakanlardan ve Anavatan Partisi Genel Başkanlarından Mesut Yılmaz, rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında alındı.
Mesut Yılmaz rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında alındı.

Yılmaz geçen yıl akciğer kanseri teşhisi konulması üzerine bir ameliyat geçirmiş, önleyici kemoterapi tedavisi görmüştü.

Eski başbakanın son günlerde sağlık durumunun ağırlaştığı belirtildi. Mesut Yılmaz, özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.
ALBAYRAK: DUA BEKLİYORUZ
Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, eski başbakan Mesut Yılmaz’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Albayrak Yılmaz’ın tedavi gördüğü hastanede yaptığı ziyaret sonrası “İnsanların dualarını bekliyoruz. Kolay değil, zor günler geçiriyoruz. Beyefendiye herkes dua etsin, hepimiz dua edelim” dedi.
YOĞUN BAKIMDA DEĞİL

Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz ve oğlu Emir Hasan Yılmaz’la görüştüğünü belirten Albayrak “Beyefendi yoğun bakımda değil, odasındadır” ifadelerini kullandı. Albayrak şöyle devam etti:

* İnsanların dualarını bekliyoruz. Kolay değil, zor günler geçiriyoruz. Beyefendiye herkes dua etsin, hepimiz dua edelim.

* Yüce Allah’tan umut kesilmez. Sağlık durumunun bilgisinin doktorlar tarafından açıklanması daha uygun olur.

* Ben yalnızca kendisinin odasında olduğunu ve iyi olduğunu söyleyebilirim. Dün akşam bazı insanların yaptığı paylaşımları, kendi sosyal medya hesabımda yaptığım açıklama ile yalanladım.