Erdoğan:2021 ŞAHLANIŞ yılı olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle Kömürhan Köprüsü’nün açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan “İnşallah 2021’i reform yılı haline dönüştüreceğiz. Ülkemizdeki tüm kesimlerin katılımıyla büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için gereken adımları milletimizle atacağız. Ülkemizi yatırım, üretim, istihdam ve özgürlükler bakımından geliştirerek hedefimize ulaşacağız” dedi.
Kömürhan Köprüsü bağlantı tüneli ile yolunun açılışına video konferans yöntemiyle katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kömürhan Köprüsü’nün mili bir mühendislik eseri olduğunu belirtti. Erdoğan konuşmasına 2021 yılının reform yılı olacağını belirterek başladı ve şunları söyledi: “Milletimizin ihtiyacı olan hem mevcut eksiklerimizi giderecek hem gelecekteki ihtiyaçlarımızı karşılayacak reformları, biz hayata geçirdik. İnşallah 2021’i de bir reform yılı haline dönüştüreceğiz. Cumhurbaşkanlığı’nın ve Meclisimizin öncülüğünde, ülkemizdeki tüm kesimlerin katılımıyla büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için gereken adımları milletimizle birlikte atacağız. Ekonomide ve hukukta yapacağımız reformlarla ülkemizi, yatırım, üretim, istihdam, özgürlükler bakımından geliştirerek, hedeflerimize daha kolayca ulaşabileceğimiz bir iklim oluşturmakta kararlıyız.

‘AŞIMIZ EN GEÇ NİSANDA HAZIR’

Allah’ın takdiriyle, 2021’i her alanda yeni bir şahlanış yılı haline getirmek istiyoruz. Yurtdışından temin ettiğimiz aşıların uygulanmaya başlanmasıyla salgınla mücadelede önemli bir eşiği aşacağımıza inanıyorum. İnşallah, en geç nisan ayında geliştirme çalışmaları hızla süren kendi aşılarımızı da kullanıma hazır hale getirmiş olacağız. Son yıllarda mücadelemizle elde ettiğimiz kazanımlar önemlidir. Asıl önemlisi, bunları koruyup daha ileriye taşıyacak adımları atmamızdır.