“TOMRİS” OYUNUNDA GERİ SAYIM HEYECANI

“TOMRİS” OYUNUNDA GERİ SAYIM HEYECANI

Rain Media’nın yapımcılığını üstlendiği “Tomris” isimli tek kişilik tiyatro oyununda geri sayım heyecanı yaşanıyor. 4 Ekim’de Trump Sahne’de ilk kez seyircilerin karşısına çıkacak oyun kendisini Tomris Uyar zanneden akıl hastanesindeki bir kadının sanrılarını anlatıyor.

Güçlü ve çarpıcı hikâyesi ile 4 Ekim’de seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Tomris oyunu için provalar tüm hızıyla devam ediyor. Tek kişilik oyunda Tomris karakterine sergilediği güçlü performanslarla dikkat çeken oyuncu Janset Paçal hayat veriyor. Tomris Uyar’ın hayata bakış açısından ilhamla ilişki, aşk, evlilik kavramlarına yönelik çarpıcı tespitler sunan oyunu Kaan Erkam yazarken, uluslararası oyunculuğu ve rejisörlüğüyle adından söz ettiren Mehmet Ulay yönetiyor.

Tomris karakterinin imaj tasarımı yetenekli sanatçı Kemal Doğulu’dan…

Oyunda parıltılı zekâsına rağmen iç çatışmaları nedeniyle akıl hastanesinde yatan bir kadını canlandıracak Janset, Tomris karakterinin imaj tasarımı için eski dostu, yetenekli sanatçı Kemal Doğulu ile çalıştı.

İlk gösterimi 4 Ekim’de Trump Sahne’de gerçekleşecek olan Tomris oyununa tiyatro severler şimdiden sahip çıktı. Oyunu izlemek isteyenler Biletix ve gişelerden biletlere ulaşabilirler.