Bahçeli’ ye göre” vatandaşın feryadı ” KURGU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında  yaptığı konuşmada Netflix ve magazin programlarını  sert bir dille eleştirirken vatandaşın feryadını ise kurgu olarak nitelendirdi.

2023 te cumhur ittifakının sandıktan açık farkla çıkacağını ifade eden Bahçeli şunları söyledi.

-Bazı diziler, gösterişe ve mübalağaya yaslanmış magazin programları, karamsarlık servis eden haberler hepimizi ve herkesi rahatsız etmektedir. Sabahın en erken saatlerinden gecenin geç vakitlerine kadar kavgadan, kargaşadan, kutuplaşmadan, değerlerimize yönelik linç girişimlerinden başka ekranlarda hiçbir şey göze çarpmamaktadır. Gidişat iyi değildir.

Şunu bir defa açıkça ifade etmek durumundayım ki ülkemizin hiçbir yerinde Zillet İttifakı’nın iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur. Çürük çarık zihniyetlerin hiçbir sözü söz değildir. Yalandan vergi alınmış olsaydı, yalancı siyasetçilerinin hepsi iflas bayrağını çekmekten kurtulamazdı.

Sahte bir gülümseme ile kalabalıkların içine giren samimiyetsiz ve kifayetsiz siyasetçilerin herkesi kendileri gibi ahmak sanmaları çarpıklıktır.

SANDIKTAN AÇIK FARKLA ÇIKACAĞIZ

Cumhur İttifakı Türkiye’nin her yerinde milletiyle oturup kalkıyor. İnsanımıza muhabbetle dokunuyor. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz gerçek şudur; 2023’te Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır.

*Millet İttifakı’nın şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun, Cumhurbaşkanımız Erdoğan yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oranla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir.