KANLA BESLENEN BARBAR İSRAİL

NEVZAT AKSOY
Değerli okuyucularımız,
Siyonist ideoloji barbar, ve katil İsrail, Ortadoğu’da Filistine kural, nizam, hukuk, antlaşma, devletler hukuku, ve çoluk, çocuk, yaşlı, hasta demeden orantısız güç kullanarak o mazlum kardeşlerimize yıllar boyunca içindeki nefret, ve iğrençliği kusmaya bir türlü doyamıyor.
Ettikleri barbarlıkları dur durak bilmeden, kuduz köpeği gibi insanlığa içindeki zehiri enjekte ederek, zalimliğin en üst seviyede sergileyen barbar bir kavmin iğrenç bir yüzünü dünyaya ziyan bir şekilde tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.Fakat dünyada 2 milyar nüfusa sahip, 60 müslüman ülkelerden oluşan İslam tebaası fiili olarak bir eylem, hareket görülmemesi müslümanım diyen insanlığa yakışmayan, İslam dininin cihat ruhundan kopuşun, sadece sözlü bir eylemin imanca en zayıf noktasını bizlere gösteriyor.
Müslümanlar bu  barbar İsrailin, Filistinli kardeşlerimize yaşattıkları kıyımı artık sözle değil, fiiliyatla harekete geçip, Ortadoğu’daki sekiz buçuk milyon bir avuç İsraile haddini bildirmenin  zamanı gelmiştir ve de çok geç kalınmıştır.
Allahın bu yüce İslam dinine tabi olan müslümanlar, Müslümanların Kudüs’te bulunan ilk kıblesi, en kutsal sayılan Mescidi Aksaya, ve abluka içinde olan Filistin’li kardeşlerimizin gözyaşları ve kan revan içindeki inlemeleri, İslam coğrafyasındaki müslüman din kardeşlerimize bir cihada bir çağrı, ve Cenabı Allah ‘in bir emridir.
Allah, bana küffara karşı cihad emretti. Ben bu ibadeti yerine getirdim. Zafer veya mağlubiyet beni alakadar etmez. O, Allah’ın bileceği bir iştir.”
(Ömer El-Muhtar)
Yukarıdaki hadiste nakl ettiği gibi bugün İsrailin yaptıkları zulüm yanında kar kalmamalı.Tüm İslam ülkeleri birleşerek artık bu Ortadoğu’daki insanlık dramını bitirmesi, hak ve adaletin, kan ve gözyaşının sonu için İsraile haddini bildirmek vazgeçilmez bir dinin, imanın gereğidir.
Tüm Müslüman ülkeleri, birlik ve beraberliğe davet ediyor, sözlü eylem yerine, fiili eyleme  davet ediyoruz.