Yine ocaklara ateş düştü !

Ülke olarak yüreğimiz yanıyor.

Ülkemizin etrafındaki ateş çemberi her geçen gün daralıyor.

Ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz ,şunun surasında 3-5 terörist kaldı denilen günlerden yeniden şehitler vermeye başladığımız günlere geri döndük.

Acı haber önce Hakurk’tan ardından Zap metina bölgesinden geldi. Kuzey Irak’ta iki günde 12 asker şehit oldu.

Bir yandan PKK terör örgütü, öbür taraftan YPG adlı terör örgütü, Ege’de Amerikan kuvvetlerinin kuşatması, güneyde İngiliz, Fransız, Amerikan güçlerinin konuşlanması yaşanan bir ülkede hala vatan millet sakarya nutuklarıyla soruna çözüm aramaya çalışmak ,bu hain terör örgütüne karşı günümüz teknolojilerden  gerektiği gibi yararlanıp yararlanmadığımız konusunda haklı endişeleride beraber getiriyor.

Hani bizim o çok övündüğümüz İHA lar SİHA lar ?

PKK denen hain terör örgütü  Kuzey Irak’ta Hakkari Dağ Komando Tugayı’na ait birliklerimizin üssüne yapmış olduğu saldırıyı nasıl bu kadar kolay gerçekleştirdi bu sorunun cevabı mutlaka önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır .

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ ın bu konudaki sözleri oldukça düşündürücüdür.

Bakın Özdağ neler söylüyor:

-”Bu son gelişme de göstermiştir ki pkk ile operasyonel ve taktik düzeyde mücadele edilmekte fakat stratejik bir mücadele verilmemektedir. Her geçen gün pkk’nın ve ypg’nin lehine işlemektedir. Çünkü Irak ve Suriye’de pkk/ypg – ABD ittifakı netleşmiş durumdadır. Pkk ve ypg bu bölgelerde varlıklarını koruma, silahlı kabiliyetlerini ve yeteneklerini artırma ve zamanı geldiği zaman nasıl üslerimizi bastılarsa Türkiye’yi basmaya hazırlanmaktadırlar. Bunu yıllardan beri stratejik göç mühendisliği ile toplumsal dokusu bozulan ülkemizin karşı karşıya olduğu ağır tehdidin ne olduğunu anlatırken yüzlerce kez ifade ettik. Görmemezlikten, duymamazlıktan gelinmeye çalışıldı. Pkk ile artık stratejik mücadele dönemine girmesi kaçınılmaz olmuştur. Eğer içinden geçtiğimiz aşamada gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra pkk’yla stratejik mücadeleye girmez isek ne yazık ki böyle bir mücadeleyi Türkiye içerisinde yapmak zorunda kalırız. İnisiyatif böyle bir süreçte Türkiye’nin değil pkk’nın elinde olur. Türkiye kuşatılmış vaziyette. İçeride kurumsal yapısı ağır tahrip olmuş vaziyette. Terörle mücadelede deneyimli kadroları, liyakatli değil yandaşlığı ön plana çıkartan hükümet politikalarından dolayı emekliye sevk edilmiş durumda.”

Yazımızı Sn Cumhurbaşkanı Erdoğan’ ın şu sözleriyle noktalayalım:

”Terörle yol yürüyenlere terör örgütlerini maşa olarak kullananlara iradesini Kandil’deki alçaklara teslim edenlere kapı kulu olanlara meydanı asla bırakmayacağız. Teröriste terörist dememek için 40 takla atan siyasi bukalemunların maskelerini indirmekte kararlıyız.”

 

Artık biz

” ANALAR AĞLAMASIN, ŞEHİTLER ÖLMEZ ,VATAN BÖLÜNMEZ”

sözlerinin  hain terör örgütü PKK ile birlikte  tarihe gömülmesini istiyoruz…..