“Dünyanın en zengin ülkesi Türkiye’de üretim bitti”

Erbakan, herkesi Milli Parti Çatısı altında toplanmaya davet etti

TÜRK SİYASETİNE YERLİ VE MİLLİ BİR SOLUK

Yerli ve Milli Parti Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Sabri Erbakan, yurdunu ve bayrağını seven herkesi Yerli ve Milli Parti Çatısı altında toplanmaya davet etti.

Yerli ve Milli Parti Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Sabri Erbakan, Türkiye’nin hem ekonomik hem de siyasette zor gülerden geldiğine işaret etti.  Yerli ve Milli Parti’nin Türk siyasetine yerli ve milli bir soluk olacağını vurgulayan Erbakan, “Dünyanın en zengin ülkesi Türkiye’de üretim bitti. Memurumuz, çiftçimiz, esnafımız, gencimiz, yaşlımız mutsuz. Vatandaşımızın hak ettiği yaşama, ülkemizin hak ettiği itibara ve güce kavuşması için siyasette yeni bir soluğa ihtiyaç var. .Yerli ve Milli Parti Türk siyasetine yerli ve milli bir soluk olacaktır” dedi.

TARİHİN EN GÜÇLÜ KADROSUNU KURDUK
Hukukun üstünlüğü tamamen rafa kaldırıldığını ifade eden Erbakan, şunları söyledi: “Türkiye kötü yönetiliyor. Adaletsiz, huzursuz, güvensiz ve ekonomisi paramparça bir ülke ortaya çıkmıştır. Yerli ve Milli Parti olarak liyakatli, tam donanımlı ve vatanı için, bayrağı için canını vermekten çekinmeyen tarihin en güçlü kadrosunu kurduk. Yurdunu ve bayrağını seven herkesi Yerli ve Milli Parti Çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.”