Seçilirse maaşını gençlere bağışlayacak !

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erdem: Maaşımı gençlere bağışlayacağım

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhsin Erdem, seçilmesi halinde ulaşımın ücretsiz olacağını ve belediye başkanlığı maaşını gençlere bağışlayacağını söyledi.

Deva Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhsin Erdem, seçilmesi halinde hayata geçireceğini söylediği önemli vaatlerde bulundu. Ulaşımın ücretsiz olacağını söyleyen Erdem, belediye başkanlığı maaşını ise gençlere bağışlamayı planladığını dile getirdi.

Elips TV’den Ateş Çatıkkaş’a konuşan Erdem, adaylığı ile ilgili olarak ‘’Muğla’da ilk defa değişik bir açıdan Muğla’ya bakan bir belediye başkan adayı sahaya çıktı. Çünkü Muğla yıllardır aynı partilerle yönetiliyor. Bence ilk defa bu kadar genç, dinamik, olaylara bakış açısı farklı olan bir parti adayı ile yola çıkılıyor” dedi. Erdem, “30 yıldır Muğla’dayım. Her yönden hizmet edeceğimi düşünüyorum. 30 yıldır avukatlık yapıyorum. Doğru Yol Partisi’nde de İYİ Parti’de siyaset yaptım. Aynı zamanda eğitim fakültesi mezunu olduğum için gençlerin de sorunlarını biliyorum. Özellikle öğrencilerin barınma sorununa Muğla’da çözüm bulacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Ulaşım ücretsiz olacak”

Muğla’da yaşlı bakım evleriyle ilgili ciddi bir sorunların olduğunu belirten Erdem, bakım evleri ile ilgili özel bir çalışma yürüteceğini ifade etti. Erdem, “Öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti vermeyi düşünüyorum. Bunu kesinlikle yapacağım. Ayrıca belki ilk defa olacak. Kesinlikle seçildiğim takdirde maaş almayacağım. Belediye başkanı maaşımı gençlere ve öğrencilere bağışlayacağım. Muğla’da tasarrufa giderek gerek personel, gerekse araçtaki tasarrufu sağlayıp bu konuda ciddi bir katılım yapmayı düşünüyorum. Şu andaki projelerimin bir kısmı bunlar” diye konuştu.

Seçim günü yaklaştıkça bu vaadin diğer adaylar ve seçmenler tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu olurken Deva Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhsin Erdem’in gençlere yönelik taahhüdünün karşılık bulup bulmayacağını seçim sonuçları gösterecek.

Kaynak: https://www.elipshaber.