2016’da hayvancılığa 3.2 milyar TL destek geliyor !…….

Türk Hayvancılık Sektöründe yeni rekorlara doğru ……

2016’da hayvancılığa 3.2 milyar TL destek geliyor !…….

Haber:Halim UTLU

Geçen yıl 53 kalemde dağıtılan hayvancılık desteklerinin, 2016 planlamasında da sektör için büyük önem taşıdığı dikkate alınarak, bu yıl için de hayvancılığa 3.2 milyar TL rekor destek verileceği açıklandı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da kendi hesabı üzerinden, hayvancılık sektörünü yakından ilgilendirecek değerlendirmelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 2015 yılında 53 kalemde dağıtılan hayvancılık desteklerinin, 2016 planlamasında da sektör için büyük önem taşıdığını belirterek, 2016 yılında da hayvancılığa 3.2 milyar TL destek verileceğini duyurdu..
Çelik, 0 530 104 37 80 no’lu hattan, 09.30’da hayvan üreticileriyle görüşecek
Ayrıca belirli aralıklarla gerçekleştirdiği telefon görüşmeleri kapsamında, 26.1.2016 tarihinde( yarın), hayvan üreticilerinin sorun ve taleplerini dinleyecek olan Bakan Çelik,

yarın saat 09.30’da, 0 530 104 37 80 no’lu hattan hayvan üreticileriyle bizzat görüşecek. Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nden edinilen bilgiye göre Çelik, Twitter’dan yaptığı duyuruda, söz konusu görüşmelerde özellikle hayvancılık sektörüne yönelik destekler üzerinde durulacağını ifade etti.

Çeltik, süt ve su ürünleri üreticilerinin talep ve sorunlarını dinledi

Daha önce geçen haftalarda yaptığı telefon görüşmelerinde, çeltik, süt ve su ürünleri üreticilerinin talep ve sorunlarını dinleyen Çelik, bilahare bu hususları bürokratlarla değerlendirerek, yapılması gereken konularda yeni tedbirlerin üretilmesini veya yeni projelerin devreye girmesini sağlıyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in bu uygulaması, önümüzdeki günlerde çeşitli tarımsal sektörlerde de devam edecek.