AŞKIN TUTKULU SESİ BUIKA 12 MART’TA ANKARA’DA

AŞKIN TUTKULU SESİ BUIKA YEPYENİ ALBÜMÜ ‘VIVIR SIN MIEDO’NUN DÜNYA TURNESİ KAPSAMINDA 12 MART’TA ANKARA’DA CONGRESIUM’DA & 13 MART’TA İSTANBUL’DA CEMAL REŞİT REY’DE!
İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika; en iyi şarkılarını bir araya getirdiği “En Mi Piel” albümü ve de ‘La Noche Mas Larga’den sonra çıkardığı yepyeni albümü ‘Vivir Sin Miedo’nun Dünya Turnesi kapsamında 12 Mart’ta Ankara Congresium’da & 13 Mart’ta CRR’de.

İkinci albümü “Mi Niña Lola” albümü ile İspanyol Müzik Ödülleri’nde “En İyi Prodüksiyon” ve “En İyi İspanyolca Albüm” dallarında, “El Ultimo Trago” albümü ile de “En İyi Tropikal Albüm Grammy”’sini kucaklayan Buika, yepyeni albümü ‘Vivir Sin Miedo’da kendi şarkılarınu yazıyor, üretiyor ve de Reggae, Ragga , Flamenko, R&B, Afrobeat ve Gospel’ı muhteşem bir şekilde harmanlıyor.

Flamenko ile Caz’ı bir araya getirerek, Flamenko’yu farklı boyutlara taşıyan ve dünya müziğine yepyeni bir tarz kazandıran Buika; copla söylediği şarkılarını adeta yaşıyor, kelimelerle oynuyor ve duyguları içerek kulaklara fısıldıyor.

56. Grammy ödüllerinde ‘La Noche Mas Larga’ albümü ile ‘En İyi Latin Caz Albümü’ne aday olan aşkın tutkulu sesi Buika yepyeni albümü ‘Vivir Sin Miedo’da Meshell Ndegeocello ve Jason Mraz ile duet yapıyor ve de Coldplay, James Blunt gibi isimlerin albümlerini üreten Martin Terefe ile çalışıyor. Buika 12 Mart’ta hayranlarına Ankara’da & 13 Mart’ta İstanbul’da yepyeni şarkıları, grubu ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

12 MART 2016 – CONGRESIUM ANKARA – SAAT:20.30
13 MART 2016 – CEMAL REŞİT REY KONSER SALONU İSTANBUL – SAAT: 20:00