ÇANKAYA’DA asfaltsız sokak kalmayacak

ÇANKAYA ASFALTTA YENİ DÖNEME HAZIR

Asfalt çalışmalarında 2015 yılını rekorla kapatan Çankaya Belediyesi, yeni sezonda da aynı hedefle çalışmalarına başlayacak.

Çankaya Belediyesi asfalt çalışmalarında geçen sene ilçeye 200 bin ton asfalt sererek rekor kırarken yeni sezona da aynı hedefle başlıyor. İlçede asfaltsız ve kaldırımsız yol bırakmamak için kolları sıvayan ve geçen seneyi 200 bin ton asfalt sererek kapatan Çankaya Belediyesi, 2016 yılında ilk etapta hedefini 200 bin ton asfalt olarak belirlerken hava şartları ile bu rakamı artırmanın planlarını yapıyor.

Geçtiğimiz yıl 107 mahallede çalışmalarını yapan Çankaya Belediyesi, 401 sokakta tam kaplama, 1186 sokakta onarım çalışması ile 18 caddede tam kaplama ve 115 caddede onarım çalışmasını koordineli bir biçimde gerçekleştirdi.

e0dd6eab-f94c-40ca-94f1-784826ebae32.jpgasfalt çalışması
HER SOKAKTA ÇALIŞMA YAPILACAK
Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren Çankaya Belediyesi, sokak ve caddelerin yanı sıra resmi kurumlar ile okullardaki asfalt çalışmalarına şimdiden başladı.
Göreve geldiklerinde Çankaya’nın asfalt, kaldırım ve çöp sorunu kalmayacağını ifade eden Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankayalıya en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza başladık. Çankaya sokaklarını vatandaşlarımızın sorun yaşamadan kullanabilecekleri şekilde düzenlemeye özen gösteriyoruz. Geçen sene 200 bin ton asfalt sererek bir rekora imza attık. Bu yıl da girmedik sokak bırakmayacağız. Artık Çankayalılar asfalt ile ilgili konudan bahsetmeyecekler” diye konuştu.

5 Ek