HOŞ GELDİNİZ MASASI YÜZBİNLERİ AĞIRLIYOR

YÜZ BİNLERİN ADRESİ HOŞ GELDİNİZ MASASI

Açıldığı günden bu yana Çankayalıların belediye ile ilgili işlemlerini gerçekleştirmede kolaylık sağlayan Hoş Geldiniz Masası, 2016 yılının ilk iki buçuk ayında 26 bin 748 vatandaşın başvurusunu değerlendirerek çözüme kavuşturdu.

Çankaya Belediyesi’nin her zaman halka açık kapısı olan Hoş Geldiniz Masası, 2016 yılının ilk iki buçuk ayında 26 bin 748 vatandaşa hizmet verdi. Açıldığı günden bu yana 100 binlerce Çankayalının uğrak yeri Hoş Geldiniz Masası’nda, ruhsattan vergi ödemesine, imar işleminden mali hizmetlere her türlü işlem gerçekleştiriliyor.
Ferah ortamı ve güler yüzlü personeli ile Çankayalı vatandaşın belediye ile ilgili işlemlerini kapı kapı dolaşmadan halletmesine olanak sağlayan Hoş Geldiniz Masası’nda, dilekçe bölümünde 2 bin 306, ruhsatta 5 bin 738, mali hizmetlerden 4 bin 119, imar durumundan 3 bin 660, vezneden 7 bin 594, imar işlemden 3 bin 331 kişiye hizmet verildi.
Vatandaşın Hoş Geldiniz Masası’na gelip başvuru yaptıktan sonra işleminin yaklaşık 4 dakika içerisinde gerçekleştirilmesi de halkı memnun ediyor. Birimde işlemin mümkün olduğunca kısa süreli gerçekleştirilebilmesi için Hoş Geldiniz Masası’nda verilen hizmet konularında uzman personel görev yapıyor.