TAŞDELEN’DEN MUHTARLARA ZİYARET

TAŞDELEN’DEN MUHTARLARA ZİYARET

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Koru ve Çukurambar Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek bölgelerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Koru ve Çukurambar Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti. Bölgede yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Taşdelen, Çansera’nın adının Çankaya Parkı olarak değişeceğini ve parka Eskişehir Yolu üzerinden de bir giriş yapılacağını söyledi.
Teoman Öztürk Parkı içerisinde yer alan Çukurambar Mahallesi Muhtarlığı’nın binasını ziyaret eden Başkan Taşdelen, Muhtar Mehmet İhsan Gülbudak’a bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi, taleplerini dinledi.
Bölgenin en büyük parkı olan Çansera’nın adının değiştirilerek Çankaya Parkı olarak adlandırılacağını belirten Taşdelen, parkta yapılacak yeniliklerin yanı sıra Eskişehir Yolu’ndan da bir giriş verilerek parkın daha işlevsel hale getirileceğini aktardı. Çöp toplama sisteminde yapılan değişikliklerin kısa süre sonra Çukurambar ve 100. Yıl çevresinde de uygulanacağını söyleyen Başkan Taşdelen, yeni konteynerlerin konulacağı yerleri belirlediklerini söyledi.
Semtte yapılan çalışmalardan dolayı mutlu oldukları belirten Muhtar Gülbudak, Başkan Taşdelen’e mahalleliler adına teşekkür etti.

DEĞİŞİM KORU MAHALLESİ’NE DE YANSIYOR
Yenilenen muhtarlık binasında Koru Mahallesi Muhtarı Türkan Yezer’i de ziyaret eden Taşdelen, semt sakinlerinin taleplerini dinledi.
Bölgede asfalt ve kaldırım çalışmalarında bir hayli yol alındığını ifade eden Muhtar Yezer, ziyaretten dyduğu memnuniyeti ifade etti. Semtte uygulanacak temizlik hizmetleri konusunda semt sakinlerinin taleplerini alan Taşdelen, yakında çöp toplamada yapılan devrimin Koru Mahallesi ve çevresine de yansıtılacağını beliirtti.