ÇANKAYA EVLERİNE YOĞUN İLGİ

ÇANKAYA EVLERİNE YOĞUN İLGİ
KAYITLAR BAYRAMDAN SONRA DA SÜRECEK

Çankaya Belediyesi’nin meslek edinme, hobi ve kişisel gelişim derslerinin yer aldığı Çankaya Evleri kayıtları yoğun ilgi görüyor.
Yabancı dilden dansa, bilgisayardan dikişe kadar çeşitli branşlarda eğitim verilen kurslara katılım için bayramdan sonra da kayıt alınacak.

Çankaya Belediyesi’nin el sanatları, dil dersleri, kişisel gelişim ve meslek edindirme kurslarının yanı sıra öğrenciler için etüt saatleri düzenlediği Çankaya Evleri kayıtları yoğun ilgi görüyor. 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve öğrenim durum belgesinin yeterli olduğu kayıtlar bayramdan sonra da devam edecek.
Çankaya’nın dört bir yanında bulunan 22 Çankaya Evi’nde ilgi alanına göre dilediği dersi ücretsiz olarak alabilen kursiyerler, sağlık, tüketici hakları, iletişim, aile içi eğitim gibi konularda düzenlenen seminerlere de katılabiliyor.
Çankaya Belediyesi, vatandaşların çeşitli kurslardan faydalanabilmesi ve sosyal aktivitelerde bulunabilmesi için Çankaya Evlerinin sayısını da artırıyor. Belediye, yakın zamanda Bayraktar Mahallesi’nde açacağı Çankaya Evi’nin yanı sıra bu dönem 5 Çankaya Evini daha Çankayalılara kazandıracak.

YABANCILARA TÜRKÇE DERSİ

Türkiye’de yaşamak durumunda kalan yabancı uyruklu vatandaşları da unutmayan Çankaya Belediyesi, onların sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını hızla karşılayabilmeleri amacıyla Türkçe eğitimi de veriyor.
Bünyesinde 3-6 yaş aralığındaki çocuklar için “Masal ve Oyun Odaları” düzenlemesi de barındıran Çankaya Evleri’ne ilişkin ayrıntılı bilgi 458 89 00 /1821 1822 numaralı telefondan alınabiliyor.