Erdoğan’dan CHP li Bozkurt’a ;”SEN GERİ ZEKALI MISIN”?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:16 Nisan bizim için bir devrimdir devrim. Ayağımızdaki prangalardan kurtulmak istiyoruz. Önümüzü kesmek isteyenlere, ikide bir prangaları tutup çekmek isteyenlere 16 Nisan’da ‘dur’ demeye var mıyız? dedi.
“SEN GERİZEKALI MISIN”

Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’a da sert tepki göstererek, “Bir CHP milletvekili çıkmış, eğer diyor 16 Nisan’da evet çıkarsa biz bunları İzmir’e kadar kovalayıp denize dökeceğiz. Bunu söyleyen de Konya milletvekili. Yahu sen gerizekalı mısın? Sen kiminle aşık atıyorsun?” dedi.

Her konuşmasında olduğu gibi Trabzon’da da yine Kılıçdaroğlu na yüklenen Erdoğan şunları söyledi:Genel başkanı geri durur mu. 15 temmuz kontrollü darbeydi diyor. Ey Kılıçdaroğlu sende zerre kadar dürüstlük varsa madem elinde dosyalar belgeler var çok bunları açıkla. 16 Nisan’dan sonraya kalırsan geç kalırsın. Ama bu onur meselesi. Çünkü bundan dürüstlük yok.İşte 15 temmuzda darbecileri gördü havaalanında hemen Bakırköy’de ilçe başkanını evine kaçtı.

Önce git bu milletvekiline hesap sor. Sen kimsin sen kimi denize döküyorsun terbiyesiz.Ulan seni yola çıkartmazlar yola. Sen samsunda yola çıkacaksın öyle mi? Samsundan yola çıkamazsın. Zaten meydanlara çıkamıyorlar.