BÜYÜKŞEHİR’DEN YAYA GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİ…

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAYA GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİ…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI, ÇANKAYA İLÇESİNDE ÜÇ NOKTADA YER ALAN KÖPRÜLERİ YEŞİL TEL ÖRGÜ (ANTİVANDALİZM) İLE ÇEVİRDİ

-DİKMEN VADİSİ İÇİNDE BULUNAN SİNAN CADDESİ, CEZAYİR CADDESİ VE 747. CADDENİN GEÇTİĞİ KÖPRÜLER, DÜŞME TEHLİKESİNE KARŞI TEL ÖRGÜYLE ÖRÜLDÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yayalar kadar sürücüler için de düşme tehlikesi oluşturabilecek yol ve köprülerde güvenlik amaçlı önlemler almayı sürdürüyor.
Fen İşleri Daire Başkanlığı, Başkent’in en büyük rekreasyon alanlarından biri olan Dikmen Vadisi içinde yer alan üç köprüyü yeşil tel örgü (antivandalizm) ile ördü.

ANTİVANDALİZM (TEL ÖRGÜ) İLE DAHA GÜVENLİ
Başkentlilerin yoğun olarak kullandığı Sinan Caddesi, Cezayir Caddesi ve 747. Cadde üzerinde bulunan ve daha önce birçok adli vakanın yaşandığı köprüler, vatandaşların can güvenliğini sağlamak için tel örgülerle örüldü.
Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla köprülerden vadiye düşme tehlikesi oluşturan alanlar antivandalizm adı verilen tel örgü ile çevrildi. Toplamda 800 metre uzunluğunda tel örgü ile örülen köprülerde bulunan demir korkulukların yüksekliği 230 santimetreye ulaştı.