Erdoğan :Akar ve Fidan görevinin başında

15 Temmuz darbe girişiminde İstihbarat zaaflığının ortaya çıkmasından sonra gözler MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ ın istifa edip etmeyeceğine çevrilmişti.İşte bu konuda gözler şu saatlerde Beştepe de Erdoğan-Fidan arasında yapılacak görüşmeye çevrildi.Siyasi Kulislerde Erdoğan’ın Hakan Fidan dan istifasını isteyeceği konuşuluyor.

Hakan Fidan’a yönelik iddialar her geçen dakika büyüyerek tepkiye dönüşüyor. Kendisine medyada yapılan ağır eleştiriler üzerine MGK’da kendisini savunan Hakan Fidan ileri sürdüğü gerekçeler ile kimseyi ikna edememiş görünüyor.
2 saat süren görüşmeden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan France 24 kanalına bir röportaj verdi. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında istihbarat zaafı yaşanıp yaşanmadığına dair sorulan soruya istihbaratta belli eksiklikler olduğunu ancak Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın görevlerinin başında olduğunu aktardı.

AHMET HAKAN’IN AĞIR ELEŞTİRİSİ ARDINDAN

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet hakan’ın köşesine taşıdığı ve istifasını istediği Mit Müsteşarı Hakan Fidan son olarak Odatv’den Müyesser Yıldız’ın çok tartışılacak iddialarına konu oldu. Yıldız’ın AKP Kulislerine dayandırdığı iddia yenilir yutulur cinsinden değil.