Bahçeli:Devleti yönetenlerle kavga mı edelim?

TBMM de yeni yasama döneminin açılmasıyla birlikte Partilerin grup toplantılarıda başladı.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada “partisinin AK Parti’ye bastonluk yaptığı” iddialarına sert tepki gösterdi.

Bahçeli konuşmasında özetle şunları söyledi:

İFTİRA ATAN DENSİZLER

“Pensilvanya’ya sığınmış vaiz görünümlü bir terörist, bu aziz vatanı yakmaya kalkışmıştır. Henüz hatırlı ByLock kullanıcılarıyla, kuytularda 1 dolar saklayan suçlularla ilgili bir ifşa, bir izahat yoktur. En alt düzeyde bir memurun suçu görüldüğü an gereği yapılıyor da, makamlar yükseldikçe niçin bir yavaşlamaya, savsaklamaya gerek duyuluyor? Darbe teşebbüsü gerçekleşmiş olsaydı, devlet ve siyasete kimler hükmedecekti? Yurtta Sulh Konseyi yapılanmasının ana kadrosunu milletimiz ne zaman öğrenecektir?

Güya biz AKP’ye bastonluk yapıyormuşuz, gözü kapalı arkasında duruyor, avukatlığına soyunuyormuşuz. Bu iftiraları atan bre densizler, siz FETÖ’nün kurşun askerliğine talip olurken bir şey olmuyor da bizim Türkiye’yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor? Türkiye terörizmin kanlı baskınına uğrarken, devleti yönetenlerle kavga mı edecektik?

Ne demek ikinci kalkışma olacak? Ederi 1 dolar olan geri gelecekse, gömülmeye de hazır olmalıdır. Hainler ayaklanırken, biz de oturacak, ağaç kovuğuna mı saklanacağız? MHP, Türkiye’nin ayağına pranga vurmak isteyenlerle mücadelede devletini ve hükümetini yalnız bırakmayacaktır.