KOLEKSİYON TANITIMINA ÜNLÜ YAĞDI!!!

“Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ KOLEKSİYON TANITIMINA ÜNLÜ YAĞDI!!!

GÜL GÖLGE SAYGI, EDA TAŞPINAR, HATİCE ASLAN, SELİN DEMİRATAR, PINAR TEZCAN, BEGÜM KÜTÜK, PINAR ALTUĞ ATACAN, IŞIL REÇBER, AYŞE KUCUROĞLU, FERYAL GÜLMAN, ETEL BALER GİBİ SANAT VE CEMİYET HAYATINDAN ÜNLÜ İSİMLER “Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ KOLEKSİYON SUNUMUNA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ.

Zamansız stil öncülerinden, ünlü stil danışmanı Mert Aslan ve ünlü moda markası adL, ‘‘Boho-Rock’’ı koleksiyon sunumunu Raffles Hotel’de gerçekleştirdi. Sanat ve cemiyet hayatından katılan ünlüler önce sunumu izledi daha sonra seçtikleri favori kıyafetleri alarak gardıroplarına eklediler. 100 parçayla mağazalardaki yerini alan özgün koleksiyon “Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ gördüğü büyük ilgiyle bu kışın gözdesi olmaya aday…

unnamedsanatcilar

“Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ koleksiyonundan favori kıyafetiyle tanıtıma gelen Gül Gölge Saygı, mankenlere taş çıkartan fiziğiyle büyüledi. Güzel sunucu ‘‘Mert ve adL işbirliği her seferinde başka bir boyut kazanıyor yine efsane bir koleksiyon hazırlamışlar. adL ailem, Mert’te arkadaşım severek giyiyorum, gurur duyuyorum’’ dedi.

unnamed

Ünlü Stil Danışmanı Mert Aslan ‘’70’ler benim en sevdiğim dönem, mutlaka koleksiyonlarımda stilize ediyorum. Leoparı zarif ve en güzel haliyle kullanmaya özen gösterdik. Yıldız desenleri ve kadifeler çok fazla var. Bugün Gül Gölge Saygı, çok sevdiğim yıldızlı ceket pantolon takımı giydi çok yakışmış, harika görünüyor. Dostlarımda ve sokakta birçok kişide kıyafetlerimi görmek beni çok memnun ediyor’’ dedi.

Zamansız stili ile dikkatleri üzerine çeken ‘‘Night Zoom styled by Mert Aslan’’, yeni sezonda daha asi ve daha bohem… Rock müziğinden ilham alınarak hazırlanan “Boho-rock” tasarımlar gündüzden geceye şık olmanın önemini vurguluyor.

Sıradanlıktan uzaklaşan kadifeler, jakarlı şifonlar, kaşmir-yün karışımları koleksiyonu zengin ve güçlü yapan materyaller arasında yer alırken , lacivert, siyah, mor, dore ve lame renkleriyle harmanlanıyor. Nakışlar ve işlemeler koleksiyona semi-couture dokunuşlar katarken, yıldız desenleri bohem ve rock hissini kuvvetli kılıyor. Leopar deseni vahşi yönünüzü ortaya çıkartırken, suni deri ve denim kumaşlar günlük ışıltınızı koruyacak, gardırobunuzdan çıkmayacak özel parçaları temsil ediyor.

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ;“Gece şıklığı denilince birçoğumuzun aklına düz ve keskin hatları olan elbiselerden daha fazlası gelmiyor ne yazık ki. Night Zoom markamızın modaya vizyoner bakış açısı ve Mert Aslan’ın özgün dokunuşlarıyla boyut kazanan Night Zoom styled by Mert Aslan koleksiyonumuzun 4 sezonunda da gece şıklığında fark yaratmak isteyen kadınlar ve moda severler için sürprizlerle dolu. Ana ruhunda boho-rock felsefesini taşıyan koleksiyonda, Night Zoom kadını davetlerde sıradışı , iddiali , eğlenceli ,zarif ve tabi ki zamansız duruşuyla dikkat çekecek”.dedi