Konyaspor Onur’ u geçemedi:1-1

Konyaspor Trabzonspor kaleceisi Onur’ u geçemedi. Konya’daki mücadelede puanlar paylaşıldı: 1-1.
Trabzonspor, Süper Lig’in 22. haftasında ligin orta sıralarını yakından ilgilendiren maçta Konyaspor’un konuğu oldu.Konyaspor un Trabzonspor dan daha iyi mücadele ettiği maçta galibiyeti kaçıran taraf ev sahibi takım oldu.

İlk yarısında ev sahibi ekibin etkili olduğu ama hakimiyetini yansıtacak net pozisyonlar bulmakta zorlandığı mücadelenin ilk 45 dakikası, yeşil-beyazlıların bulduğu az sayıdaki şansı değerlendirememesiyle golsüz sonuçlandı.

İkinci yarının başında Bulgar golcüsü Rangelov’la kilidi açan Konya, 47’de üstünlüğü yakaladı. Ama 54. dakikada Rodallega, Trabzonspor formasıyla ilk golünü yeşil-beyazlı ağlara bırakarak skoru dengeledi.

Sonraki dakikalarda iki taraf da karşılıklı ataklarla rakip kalede etkili olsa da bordo-mavililerin şansları ya Ali Turan’ın kritik müdahalelerine ya da yaptıkları kötü son vuruşlara, Konyaspor’un fırsatları da kaleci Onur Kıvrak’a takıldı.

Bu sonuçla Trabzonspor 32 puana yükseldi ama Antalyaspor’la arasındaki farkı bire indirme şansını kaçırdı. Sekizinci sıraya yükselen Konyaspor’un galibiyet hasreti ise dört maça çıkmış oldu.