GORAN BREGOVİC 24 HAZİRAN’DA ANTALYA’DA!

GORAN BREGOVİC “THREE LETTERS FROM SARAJEVO” TURNESİ KAPSAMINDA 24 HAZİRAN’DA PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA ANTALYA’DA!

Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve Emir Kusturica’nın Çingeneler Zamanı, Arizona Rüyası, Underground, Kara Kedi Ak Kedi gibi efsane filmlerinin hafızalardan silinmeyen müziklerine imza atan ve son albümü “Three Letters From Sarajevo”da şehrin tarihi, farklı inançları, özel kimliği, füzyonları ve karmaşık paradokslarından esinlen Goran Bregovic 24 Haziran’da Antalya’da Port Nature Luxury Resort Hotel’de hayranlarıyla buluşacak.

16 yaşındayken konservatuardaki klasik keman eğitimini bırakan Goran Bregovic, Bijelo Dugme grubuyla 1974’te ilk albümünde yer aldı. Müzik kariyeri Balkanlardaki geleneksel çok sesli müzik ile popüler müziğin birleşimi, Güney Slav ve çingene temaları üzerine devam ederken önce Doğu Avrupa ardından dünya çapında da popüler oldu.

Scott Walker, Gypsy Kings ve Cesaria Evora gibi dünyaca ünlü çeşitli sanatçılarla ortak çalışmalar yapan Goran Bregovic’in şarkıları Sezen Aksu, Oya- Bora ve Candan Erçetin gibi Türkiye’de sevilen ünlü isimler tarafından Türkçe sözlerle seslendirildi.

Goran Bregovic, “Three Letters From Sarajevo” turnesi kapsamında 24 Haziran’da Antalya’da Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

24 HAZİRAN 2018 – 21:30 – PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA – ANTALYA